To je to što me zanima!

Branko Vukelić imao srčani udar, stanje mu je stabilno

Ministru obrane Branku Vukeliću (51) ugradili su dva stenta zbog infarkta miokarda u KB Sestara milosrdnica u Zagrebu. Stabilno je nakon zahvata
Vidi originalni članak

Ministar obrane Branko Vukelić (51) završio je u noći na srijedu na hitnoj pomoći u Općoj bolnici Karlovac zbog problema sa srcem. U Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica prebacili su ga u 6.10 sati zbog infarkta miokarda. Prema priopćenju ministra zdravstva Darka Milinovića, Vukeliću su ugradili dva stenta jer je u bolnicu primljen s dijagnozom infarkta miokarda zbog višesatnih bolova u prsima.
- Stanje mu je stabilno - rekao je glasnogovornik MORH-a, Goran Grošinić.
Na dvorištu obiteljske kuće ministra Vukelića ostao je parkiran službeni Audi A6, a u kući nije bio nikoga. Doznajemo da je ministar u početku osjećao mučninu i imao temperaturu, no mislio je da je to samo početak gripe. No počeo je osjećati bolove, te ga je u 3,30 sati supruga Đurđica odvezla u Opću bolnicu Karlovac.
- U bolnicu je u ranim jutarnjim satima primljen ministar Branko Vukelić sa bolovima u prsima, kakvi su uobičajeni kod srčanog udara. U bolnici je obavljen pregled, te je ministar hitno odvezen na operaciju bolnicu Sestara milosrdnica u Zagreb - rekao je dr. Nedjeljko Strikić, ravnatelj Opće bolnice Karlovac. Susjedi ministra Branka Vukelića, iznenađeni su viješću da je ministar imao srčani udar. Kažu da se normalno se ponašao i kretao, a na svadbi svoga sina Alena, koja je bila prije mjesec dana je puno plesao te po ničemu nisu primijetili da je imao bilo kakvih zdravstvenih tegoba. Vukelić je u Vladi od 2003. godine. Prije ministarstva obrane je vodio ministarstvo gospodarstva.

VUKELIĆEVE AFERE

Kao ministar gospodarstva predsjedao je Nadzornim odborom Brodosplita iz kojeg je malverzacijama nestalo 4,7 milijuna dolara, a tada mu se zamjeralo što nije uvidio nepravilnosti. U Saboru se glasovalo o povjerenju ministru, no HDZ-ova većina nije izglasala nepovjerenje. Nakon lokalnih izbora 2005. u Karlovcu mediji su pisali da je Vukelić navodno sredio 'kupovinu' HSU-ovih vijećnika čime je HDZ ostao na vlasti. Nedavno se uz Vukelića povezivala i afera s mostom preko Korane koji povezuje Vukmanički Cerovac i Mostanje. Vukmanički Cerovac je selo ministra Vukelića. On je sve to demantirao.


MILINOVIĆ: BRANKO MORAŠ PRESTATI PUŠITI
Ministar zdravstva Darko Milinović je naglasio da je Vukelić stabilno. Dodao je kako mu je rekao da će se morati ostaviti pušenja, piše Jutarnji list. Milinović je i najavio da će s premijerkom Jadrankom Kosor Vukelića u četvrtak navečer posjetiti u bolnici.  

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Keksolino 22.10.2009.

    Da tako stentove svima ugrađuju ......

  • rođin rođo1 21.10.2009.

    rekoše ljudi bog nije mačka da odma grebe čim je povučeš za rep.polako sve dođe na naplatu......

  • lijepakaogrijeh 21.10.2009.

    vukeliću želim ti brz oporavak i dobro zdravlje tako da provedeš zbog brodosplita i mostića puno puno godina u zatvoru... zdrav ko dren

Komentiraj...
Vidi sve komentare