To je to što me zanima!

Branko Vukšić je kandidat Laburista za čelnika Zagreba

Za kandidate za zamjenike gradonačenika predloženi su Ivan Maloča i Sara Bajlo Cindrić, no Branko Vukšić je istaknuo kako to još nisu službene kandidature
Vidi originalni članak

Izvršni odbor zagrebačke podružnice Hrvatskih laburista utvrdio je u srijedu listu kandidata za Gradsku skupštinu, a za kandidata za gradonačelnika Zagreba predložili su saborskog zastupnika Branka Vukšića.

Za kandidate za zamjenike gradonačelnika predloženi su Ivan Maloča i Sara Bajlo Cindrić, no Vukšić je istaknuo kako to još nisu službene kandidature. Listu treba potvrditi skupština podružnice, koja će biti 16. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bosaaanac 08.02.2013.

    Čovjek koji radi 20 godina kao neki novinarčić čak dobiva mjesto dakako bezvezno da se javlja na tv a diplomirao sa 50 god. novinarstvo i onda je sigurno da je to mudar čovjek koji je sebe prikopčao za politiku i usput bi još bio gradonačelnik Zagreba. Trebao bi se kandidirati u Čakovcu pa da vidi što misle ljudi o njemu.

  • prezident 07.02.2013.

    Zagrebu samo fali jedan ovakav narcisoidan tip.Može ruku pod ruku sa Ostojićem,neznaš koji više nosom para nebo.Bandić je barem uz obićan narod i ne boji se biti među ljudima

  • user_105734 07.02.2013.

    A Bandić trlja ruke, uzalud Vam trud svirači ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare