To je to što me zanima!

Brat ubijene Selene: Ništa ne može opravdati ovu tragediju

Emmanuel Graciano objasnio je da je Selena na Marjan otišla bez mobitela jer ga je izgubila. Zadovoljan je reakcijama policije i nada se da će ubojicu privesti pravdi
Vidi originalni članak

Brat ubijene Meksikanke Selene Graciano, Emmanuel Graciano za Slobodnu Dalmaciju je progovorio o tragediji. 

- Najviše sam zabrinut za moju majku. Očekujem kako će mi sud i policija uskoro dopustiti da posmrtne ostatke moje sestre prevezem u Meksiko gdje bismo je dostojno sahranili. Jedino želim da se u Meksiko vratim sa sestrom i da budem s našom majkom, rekao je Emmanuel koji je s majkom stalno u telefonskom kontaktu.Oca nikad nije upoznao, pa su sada ostali samo on i majka koja ga, kako je rekao, ne krivi za ono što se dogodilo. 

Upravo je majka inzistirala na naobrazbi pa su i on i sestra postali kompjutorski inženjeri. Dok je Selena radila kao projekt menadžer u jednoj privatnoj firmi, Emmanuel je vodio projekte u drugoj firmi. Zbog putovanja je uzeo tri mjeseca neplaćenog godišnjeg odmora, a sa sestrom, koja mu je bila pojam i učila ga životu, bio je nerazdvojan. 

Objasnio je i da je Selene na Marjan otišla bez mobitela jer ga je izgubila u Francuskoj, ali kako tvrdi, i da ga je imala od njega ne bi imala koristi jer nije imao signala. Tvrdi kako su se dogovorili da će Selene samo otići na Marjan i malo fotografirati, a da će ju on čekati na Vidilici. Siguran je da se ona nije ni s kim trebala naći na Marjanu jer u dan i pol, koliko su bili u Splitu, nikoga nije upoznala.

Zadovoljan je radom policije i HGSS-a

Vjeruje da će hrvatska policija riješiti slučaj i monstruoznog ubojicu privesti pravdi, ali čekanje da se slučaj završi jako mu je teško, kao i suočavanje sa stvarnošću. 

- To je moja dužnost da dođem da se pravda ispuni, došao bih ponovno u Split, ali bih morao imati puno hrabrosti da se suočim s ubojicom moje sestre, s osobom koja je uništila naše živote, rekao je kada je upitan bili bio spreman vratiti se u Split i suočiti s ubojicom na suđenju. 

Zadovoljan je reakcijama policije i HGSS-a jer su odmah reagirali i digli sve na noge. Nada se da krivca neće prestati tražiti i jedino što želi je da se izvrši pravda jer, kako je rekao, ne postoji razlog koji bi opravdao ovu tragediju. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • CrnaPantera_46 03.09.2012.

    ja mislim da ovo ubojsto nije nikako bilo nasumično, nego itekako planirano i nije u pitanju nikakav psihopat, nego je ubojica najvjerojatnije dobro poznavao žrtvu. Svemu tome u prilog idu činjenice da je žrtva bila silovana i gola (ponižavanje žrtve); vezana ljepljivom trakom (nije baš predmet koji uvijek okolo nosimo sa sobom, već obično s nekom namjerom); prerezan vrat (vrlo česta pojava kod osobne odmazde). Ne kažem da je tu nužno kriv brat, ali spominjalo se da je nedavno prekinula vezu i da ju je bivši dečko pratio i prijetio joj. Zašto se nije pokušalo doći do njega kao potencijalnog sumnjivca??

  • Smoke 03.09.2012.

    ma on ju je ubio...,bilo kao vratio se jer je bio umoran, sad je već izgubila mobitel....

  • KAJ TE BRIGA_2 03.09.2012.

    Meni je taj čovjek vrlo sumnjiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare