To je to što me zanima!

Brat ubijene Selene otišao je kući, čeka ga susret s majkom

Teško mu je, ali posljednjih se dana malo primirio. Međutim, čeka ga suočavanje s majkom kada će opet proživjeti svu tu strahotu iz početka, rekao je Marin Bosotina
Vidi originalni članak

Brat Meksikanke koja je ubijena na splitskom Marjanu, Emanuel Macedo, otputovao je u noći na petak iz Hrvatske za Meksiko. Macedo je u petak otišao za Dubrovnik, odakle će preko Barcelone otputovati u Mexico City. 

- Teško mu je, ali posljednjih se dana malo primirio. Međutim, čeka ga suočavanje s majkom kada će opet proživjeti svu tu strahotu iz početka - rekao je Marin Bosotina, počasni konzul Meksika u Splitu. Muškarac je posljednjih dana ugostio Emanuela te mu je pomagao. 

Prije nego što je otputovao za Meksiko Emanuel je dao iskaz Županijskom sudu u Splitu, koji će se koristiti na suđenju nakon što se protiv ubojice podigne optužnica. Negirao je bilo kakvu vezu njega i sestre s kriminalnim miljeom te rekao kako nisu bili u sukobu ni s kim, niti sa sunarodnjacima niti s ljudima u Splitu. Spomenuo je i Seleninog bivšeg dečka s kojim je prekinula prije osam mjeseci rekavši kako ni on nije bio dio sumnjivih društava. Također, ispričao je opet kako se oboje bave telekomunikacijama i mobilnom tehnologijom i zarađuju natprosječno za meksičke pojmove, oko 2000 eura.

Ponovio je i kako je Selena izgubila mobitel u Francuskoj, ali da joj nije ni trebao jer su uvijek bili skupa, a njima se ionako nisu koristili jer često nisu imali signala. Kobnog dana na Marjanu su se razdvojili jer je njega zabolio trbuh nakon ručka pa je otišao u hostel, a Selena je išla šetati. Ispitivanje je trajalo dva sata.

Tijelo ubijene Selene Margarit Graciano Macedo vjerojatno će sljedeći tjedan transportirati u Meksiko. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • ecce homo 07.09.2012.

    Ono sto su nam potvrdili pripadnici GSS-A s kojima smo razgovarali,je da negdi u blizini tijela nije bilo tragova krvi,osim u ruksaku.??? To uz nesluzbene informacije iz policije da je Seleni pririzan vrat na iznimno strucan i specifican nacin istrazitelje navodi cak i na scenariji ritualnog ubojstva...??A,i svi ovi novinari i komentatori se uvate par termina i udaraju po njima ko po mrtvon magarcu...dekapitirana,smrad,ranac....sve je to pripricavanje radio mileva--gluvi telefon totalno neozbiljno!

  • ecce homo 07.09.2012.

    Toliko o profesionalnosti policije.Jesu li mozda svi nasli svoje radne stolove nakon sto ih je isprimisalo po novon ustroju?! Prvo,novinari nan stalno serviraju neke svoje zakljucke,i teorije bez sluzbenih potvrda.A, o,stalno saznajemo za jos pronađenih predmeta u ruksaku, a ti sendvici mi najvise bodu oci.Cemu sendvici?je li isa u nocnu smjenu?koji je kruv,di je kupljen?kako pisu bili su u Kerumovoj zuton kesici...jucer san procitala i za vrtlarske rukavice,ocito je bia spreman za kopanje.Lako je moguce da je ista osoba vec napala zene na Marjanu,stalno vreba,ili je tu vezan poslon,ili zivi u blizini.I nije ni malo cudno sto se nije brat uputia s Selene,imali su dogovor za nac se posli,a s e strane svako ima svoju slobodu i moze cinit sta ga je volja!

  • jaja04 07.09.2012.

    Znate sto mi je palo na pamet?? Da li je igdje objavljeno da li se vrijeme smrti poklapa sa vremenom prijave?? Da nije ona ubijena i zakopans noc prije, a slike su od prethodnog dana??

Komentiraj...
Vidi sve komentare