To je to što me zanima!

Bratušek će podnijeti ostavku: "Tako je najbolje za Sloveniju"

Alenka Bratušek napomenula je nakon sastanka s koalicijskim partnerima da ova politička odluka nije razlog za paniku jer sve ukazuje da je zemlja na putu uspjeha
Vidi originalni članak

Slovenska premijerka Alenka Bratušek najavila je u subotu, nakon sastanka s predsjednicima stranaka svoje koalicijske vlade, kako će u ponedjeljak podnijeti ostavku predsjedniku Borutu Pahoru. Obavijestit će i predsjednika parlamenta Janka Vebera. 

Rekla je kako su zajednički zaključili kako bi za Sloveniju bilo najbolje da prijevremeni izbori budu što prije, do ljeta. Prvi mogući datum je 22. lipnja. 

Zajedno s njom, i ministrima će prestati mandat, ali vlada će do imenovanja nove obavljati tekuće poslove. Bratušek je napomenula kako nema razloga za paniku jer je njezina vlada stabilizirala javne financije, a gospodarska prognoza je bolja nego prije. Kaže kako sve ukazuje da je Slovenija na putu uspjeha. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • emma123 03.05.2014.

    Zoki, a da se ugledaš malo na one koji pokazuju malo pameti i priznaju neuspjeh

  • shit_happens_ 03.05.2014.

    Ja samo da pobjedi ponovo vec mi je dosta ovihisfrustiranih muskaraca koji s oje komplekse ljece kroz poltiku ... ovu barem nije gadljivo gledat na ekranu a ionako ih ne slusam jer sto puta pametniji od njih ;)

  • 03.05.2014.

    Milanovicu, slijedi primjer Alenke Bratusek, pametniji popusta, ne cekaj da te narod batinom potjera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare