To je to što me zanima!

Brazilka kanuom otišla na otok vježbati jogu: Ozlijedila nogu, pomogli joj vatrogasci i hitna

Brazilka je na rovinjski otok došla sa kanuom na napuhivanje zajedno s drugim prijateljima kako bi tamo vježbali jogu. Pala je i ozlijedila koljeno, nije se mogla pomaknuti...
Vidi originalni članak

Djelatnici Hitne medicinske pomoći potpomognuti rovinjskom vatrogascima u ponedjeljak su popodne imali pune ruke posla prilikom intervencije na otoku Sveti Ivan kako bi pomogli Brazilki koja je tamo ozlijedila nogu.

Djevojka iz brazilskog São Paula je naime pala i ozlijedila koljeno, nije se mogla pomaknuti, a poziv u pomoć upućen je Hitnoj medicinskoj pomoći oko 19:30 sati te su oni odmah kontaktirali i vatrogasce.

Obzirom na nepristpačnost terena, u pomoć su gliserom stigla tri vatrogasaca zajedno s timom HMP Rovinj, a koji su unesrećenu i mobilizirali i prebacili na kopno. Kako doznajemo od ravnateljice Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Istarske županije Gordane Bilić Antić, djevojci je rengenom snimljeno koljeno, te je uz postavljenu longetu otpuštena iz pulske Opće bolnice. 

Kako doznajemo Brazilka je na rovinjski otok došla sa kanuom na napuhivanje zajedno s drugim prijateljima kako bi tamo vježbali jogu. Nažalost njen prvi korak na istarski kamen okružen morem bio je koban, i za svih je avantura ubrzo završila. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • crazy mind 21.07.2021.

    ni ni joga za svakoga

  • Bocwanna 21.07.2021.

    Joga...? Jesu li im provjerili torbe, ruksake...??

  • LaTi 21.07.2021.

    je li sve to na račun nas zaposlenih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare