To je to što me zanima!

Brčinu nije ispratila policija, odjurio u nepoznatom pravcu

DELOŽACIJA Policija je uklonila trake te su zaštitari stavili lokot na vrata, a posjed će tjekom noći osiguravati zaštitari. Bager, koji je policija dovezla, ostao je u dvorištu
Vidi originalni članak

Deložacija obitelji Brčina iz kuće u Heinzlovoj 54c počela je u 11 sati i trajala je cijeli dan. Marijana Brčinu koji je rekao da će iz kuće izaći samo mrtav, nije morala odvoditi policija. Izašao je sam oko 21.20 sati, sjeo u auto i odjurio u nepoznatom pravcu. Obitelj će vjerojatno noćas spavati kod prijatelja.

Policija je uklonila trake te su zaštitari stavili lokot na vrata, a posjed će tjekom noći osiguravati zaštitari Bilić Erić. Bager, koji je policija dovezla, ostao je u dvorištu. 

Nakon popisivanja stvari počelo je njihovo odvoženje. Svakih sat vremena iz kuće je odlazio kamion pun stvari obitelji Brčina. Oko 13 sati Marjanu i njegovoj supruzi je pozlilo pa su ih pregledali liječnici hitne pomoći. 


Odvjetnica obitelji Brčina Radmila Bonifačić najavila je da će tužiti Ministarstvo branitelja i sve nadležne zbog kupoprodajnog ugovora za kuću koji je pun nepravilnosti.

- Gospodin Brčina je legalno otkupio kuću. On je ovo platio, on nije ratni profiter. On ima pravo ostati u kući. Ja razumijem Grad, ali postojala je mogućnost da se spor riješi na drugi način - rekla je Bonifačić.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • rođo101 24.05.2016.

    zamisli koliko moraš biti pokvaren i bezobrazan čovjek da odbiješ 410 tisuća € i tražiš više za nešto što što nije tvoji nikad ni bilo niti će kad biti.!

  • IvanKrajc 24.05.2016.

    Ja necu napadat ovu obitelj kao sto su to mnogi prije mene napravili.Samo cu rec sljedece.Kako su njih izbacivali iz kuce tako ce i VAS jedan dan.Biti policajac je za mene najodvratnije zanimanje na svijetu.SRAMITE SE sta radite.Dao bog da vam uzeli cijelu placu i izbacili vas iz VASIH kuca kao sto vi i nas izbacivate.Toliko.

  • Gena Vava 24.05.2016.

    Nije htio ono što mu se nudilo pa je sada i to izgubio. Pohlepa je veliki neprijatelj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare