To je to što me zanima!

Breivik nazvao policiju: Obavio sam misiju i sad se predajem

Breivik. Zapovjednik. Učesnik antikomunističkog otpora protiv islamizacije. Obavio je misiju i predat će se specijalnim snagama Delta, kazao je nakon što je ubio 77 ljudi
Vidi originalni članak

Nakon što je detonirao bombu u centru Osla i poubijao ljude na otoku Utoya, Anders Behring Breivik sam  je nazvao lokalnu policijsku postaju i rekao da se želi predati. 

 - Breivik. Zapovjednik. Učesnik antikomunističkog otpora protiv islamizacije. Obavio je misiju i predat će se specijalnim snagama Delta - rekao je 32-godišnji Norvežanin.

Nakon što su ga specijalci uhitili na otoku nisu kod njega pronašli mobitel pa se nagađa je li nazvao upravo on, piše News24.

Cvijeće i svijeće oko katedrale u Oslu, 11 dana od tragediju, počeli su skupljati komunalni radnici. Koristit će se kao kompost za budući memorijalni centar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ministar_Zlatko 03.08.2011.

    Ovo je samo dokaz kako vjera ispire mozak... A ironično je to što se neke od najveći vjera tuku zbog poslanika a ne boga.. Jer sve tvrde da je jedan bog ali ne priznaju "tuđe" božije poslanike... Stvarno ironično... A da malo razmisle, ako već vjeruju, pa da skuže da je to možda isti bog. Ali to je preteško za neke jer se čak tuku međusobno iako vjeruju apsolutno isto ali uvjek se nađe neka razlika a s njom i opravdanje za pokolj.

  • EminAlagic 03.08.2011.

    Ovo samo pokazuje u kakvom opasnom opkruzenju zivimo da nismo ni svjesni!

  • trčka 03.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare