To je to što me zanima!

'Briga nas za Sanadera, dajte nam socijalnu pomoć'

Nitko od sedmorice muškaraca u lokalnom kafiću u Dugobabama nije bio raspoložen za priču, a što misle o ostavci rekli su da će zadržati za sebe.
Vidi originalni članak

Mještani Dugobaba, odakle potječu Sanaderovi, novinarima Slobodne Dalmacije poručili su da bi bilo bolje su im donijeli socijalnu pomoć nego ispitivali o ostavci premijera Ive Sanadera. Nitko od sedmorice muškaraca u lokalnom kafiću nije bio raspoložen za priču, a što misle o ostavci rekli su da će zadržati za sebe.Tek je jedan od mještana prokometirao kako ne žali ni za kim, pa tako ni za Sanaderom. Sugovornike novinari nisu našli ni u šetnji tmurnim Dugobabama. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kizo43 02.07.2009.

    svaka čast bogec.Podržavam tvoj komentar.To je hrvatska realnost.SOCIJALA ŽIVI BOLJE OD radnog čovjeka.Nemam tako mala slova da mogu toliko sitno napisat radni čovjek

  • bogec 02.07.2009.

    Pa naravno, čovjek je sumještanima ostvario želje. i ne samo njima, romska manjina (generacije su rođene u RH- kakva manjina???), lažni branitelji? iz dana u dan ima ih sve više, još malo i 90% radno sposobnog stanovništva živjet će od debele socijalne pomoći. Halooooo? hrvatski radnik-zaposlenik-šljaker je manjina! ja ne kužim više zašto mi koji smo zaposleni i dalje radimo, tj. udaramo glavom o zid jer od toga nemamo ama baš nikakve koristi. od nas se očekuje u najmanju ruku da seremo novce. i kad bi i to mogli, to još uvijek nebi bilo dosta da se namiri sve hrvatske ljenčine i vucibatine!

  • svi_smo_doma 02.07.2009.

    Očito posla u Dugobabama nema kad je Sanader došao u Zagreb...

Komentiraj...
Vidi sve komentare