To je to što me zanima!

Britanac koji je napravio kaos na letu iz Zadra je boksač: Ne želi komunicirati, došao mu otac

Policija navodi da je Britanac prilikom njenog postupanja i preprate sudu, cijelo vrijeme pružao aktivan otpor, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile
Vidi originalni članak

Britanac (27) koji je u petak prije polijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zadar u Zemuniku bio drzak i pokušao otvoriti vrata zrakoplova je uhićen, potvrdila je zadarska policija. Sumnjiči se za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te za prekršaj protiv javnog reda i mira. Kako je izvijestila policija cijelo vrijeme je pružao aktivni otpor, a u jednom trenutku je i lakše ozlijedio policajca.

POGLEDAJTE VIDEO:

@p_xj_ #ryanair #croatia #london #uk #hideout ♬ original sound - JP🌸

Kako neslužbeno doznaje RTL, u odvjetništvu Britanac nije komunicirao pa je moguće da će ga sudac ponovno poslati na psihijatriju. Njegova djevojka i otac stigli su u Hrvatsku i vrlo su zabrinuti. Riječ je inače o britanskom boksaču.

DRAMA NA LETU IZ ZADRA VIDEO Policija uhitila mladića (27) koji je radio kaos u avionu: Ozlijedio je i jednog policajca

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, u subotu, 1. srpnja prepraćen je na Kazneno prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Policija navodi da je Britanac prilikom njenog postupanja i preprate sudu, cijelo vrijeme pružao aktivan otpor, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. Zbog rastrojenog stanja, sa suda je upućen u bolnicu te je u službenom vozilu, kao i u bolnici, fizički napadao policajce te pokušavao ozlijediti sebe.  

NAPRAVIO KAOS Mladić na letu iz Zadra pokušao otvoriti vrata aviona: Divljao je, dva putnika ga bacila na pod

Jedan je policajac lakše ozlijeđen. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, Britanac je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi koja je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru. Prije nego što je policija izvijestila javnost o Britančevu remećenju javnog reda i mira, na društvenim se mrežama pojavila snimka iz zrakoplova Ryanaira u Zadru na kojoj mladić galami i na silu pokušava izaći iz zrakoplova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 03.07.2023.

    Uh na polje u Raštević s njim i 10 dana kopanja od 8-18 kao "pedagoška mjera"

  • nikolina26 03.07.2023.

    to su nam turisti svaka cast

  • 03.07.2023.

    E da je to pokušao napraviti u avionu Singapore Airlines. Do danas bi ga singaporske vlasti već uspjele "poništiti". No znajući da se nalazi u zemlji mlitavaca, momak radi što mu se prohtije, i ima potpuno pravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare