To je to što me zanima!

Britanca istukli kod Zadra, Novosađanima razbili auto

Mladić iz Velike Britanije ima teške ozlijede. Iz zadarske policije kažu da su uhitili mladića (21) te ističu da je istraga o cijeloj tučnjavi u tijeku
Vidi originalni članak

Britanac (22) došao je u ponedjeljak oko 2 sata teško ozlijeđen u zadarsku bolnicu. Liječnici su o njegovom stanju odmah alarmirali policiju. Razbijenu glavu 'zaradio' je na Sound wave festivalu u Petričanima kod Zadra. Slomljen mu je čeoni sinus. Navodno je pokušao ukrasti bocu pića iz Tiki bara pa ga je konobar (21) udario shakerom u glavu. Konobarovi kolege rekli su kako svaku noć gosti ukradu po četiri boce pića, a ukradeno piće konobarima odbiju od plaće. Ozlijeđeni turist izjavio je policiji da nije mislio ukrasti bocu nego da je posegnuo na šank vidjeti o kojem je alkoholu riječ. Konobara koji ga je udario policija je uhitila, a rekao je da turista nije udario namjerno. Policija još provodi kriminalističko istraživanje.

U RIJECI RAZBILI AUTO OBITELJI IZ NOVOG SADA
Nepoznati razbojnici u subotu su na riječkoj Kantridi ispred pošte razbili automobil obitelji Potkonjak iz Novog Sada. Na vozilu je potpuno razbijeno prednje staklo, oštećen je branik, a otrgnuli su im i registracijske oznake. Dubravka Potkonjak rekla je kako je šokirana napadom te da već 16 godina ljetuje u Rijeci kod svoje sestre. Automobil su im uništili četiri sata nakon dolaska u Rijeku. Dubravkin suprug Ilija ogorčen je zato što će morati platiti taksu zbog razbijenog automobila, piše Novi List. Sigurnosna kamera blizu pošte usmjerena je prema mjestu gdje je bio parkiran automobil pa postoji mogućnost da su počinitelje snimili.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • markovicn78 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • voxpopvli 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • RoXiO 26.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare