To je to što me zanima!

Britanka (19) od šampona Pantene ostala bez kose

Sophie (19) već za prvog pranja su počeli padati veliki pramenovi kose. Sada mora nositi periku. Od Pantenea je dobila ispriku i bon od 140 kuna
Vidi originalni članak

Sophie Peppercorn (19) očekivala je zdravu kosu u roku 10 dana, kako to obećava reklama za Pantene šampon, no na kraju je ostala bez nje. Već za prvog pranja, počeli su joj ispadati pramenovi kose te je ostala djelomično ćelava, piše Daily Mail.
- Još dok sam ispirala šampon sa kose, osjetila sam da otpada, no tek nakon što sam se pogledala u ogledalo shvatila sam koliko je ozbiljno. Linija kose mi se povukla nekoliko centimetara unatrag, a u rukama su mi ostajali gusti pramenovi - rekla je Sophie koja je od Pantenea dobila tek ispriku i vaučer vrijedan 40 kuna.
- Nevjerojatno, mislili su da ću i dalje kupovati njihov šampon. Vidjela sam model s predivnom kosom na reklami za Pantene, pa sam ga i ja odlučila isprobati. Od tada nisam prestala plakati - kaže Sophie i dodaje da je na internetu našla mnoštvo žena koje su se žalile na šampone od kojih im je opadala kosa.
- Mnoge tvrde da je to zbog takozvanog kemijskog voska, odnosno natrij lauril sulfata kojeg ima u svim šamponima - kaže Sophie koja sada nosi periku i čeka da joj kosa opet naraste. Iz Pantenea su rekli da su im kupci na prvom mjestu te da im je Sophie vratila bočicu šampona da ju testiraju.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • iris105 15.02.2010.

    Ne kužim zašto pantene ne maknu s tržišta? bilo je već tolko pritužbi i slučajeva u vezi toga.. zar žele očelavit cijeli svijet??:-)

  • vaya 88 15.02.2010.

    sto je vise saranih bocica to je vise i celavi glava ;)))))) afrodita kopriva i kamilica, ama brale moze ti pola godine a kosa je stvarno sjajnija

  • sele25 15.02.2010.

    meni isto ne paše taj panten,meni je od njega kosa bila kao metla,treba maknut taj panten a tvrtku tužit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare