To je to što me zanima!

Britanka iz Izraela: 'Hamasovci su mi zapalili kuću. Slušala sam kako mi pas gori do smrti...'

Ona živi u gradu Modi'in zajedno s kćeri, zetom i novorođenom bebom. Pobjegli su u osiguranu sobu kada su čuli zračnu sirenu za uzbunu.
Vidi originalni članak

Mislili smo da će pasti jedna ili dvije rakete, popit ćemo kavu, započet ćemo dan, započela je za Sky News priču Deborah Mintz, Britanka koja živi u Izraelu.

Ona živi u gradu Modi'in zajedno s kćeri, zetom i novorođenom bebom. Pobjegli su u osiguranu sobu kada su čuli zračnu sirenu za uzbunu.

'SVAKA MINUTA JE BITNA' Majka Njemice sa zastrašujuće snimke otkriva: 'Živa je, ali joj treba pomoć. Ozlijeđena je...'

Opisala trenutke užasa kada se zajedno sakrila s obitelji u trenutku kada su hamasovci palili njen dom. Slušala je kako joj pas gori do smrti.

- Moja kći i njezin suprug naizmjenično su držali ručku u uspravnom položaju. Kada su hamasovci vidjeli da su kći i njezin muž jači, zapalili su kuću i pokušali nas istjerati dimom. Vrata su se malo otvorila u borbi, što znači da je dim ušao u sobu - objasnila je.

- Kad smo vidjeli da terorista nema u blizini, otvorili smo prozor i stavili bebu tamo. Pokušali smo ispustiti dim van, udahnuli smo svježeg zraka. Kada smo shvatili da se vraćaju, sve smo zatvorili i stavili bebu na krevet - kazala je.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Trudna Izraelka: Bili smo satima u skloništu. Hamasovci su oteli moju 84-godišnju rođakinju

- Jedna od najtežih stvari je bila čuti psa kako gori. Taj zvuk me nikad neće napustiti - zaključila je.

U napadima hamasovca na Izrael dosad je poginulo više od 1000 ljudi.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • shadow x 11.10.2023.

    Po izbjegličkim kampovima u Grčkoj i na ulicama Pariza, Londona, Berlina, New Yorka se slavi pokolj Hamasa nad Izraelcima, znači fini neki ljudi koje primamo i hranimo, samo za poželjet

  • narcis1111 11.10.2023.

    Užas, jedva čekam da ih izrael uništi

  • Scrooge Mc.Duck 11.10.2023.

    Kojih je ovo 6 kretena kojima je ovo smiješno???

Komentiraj...
Vidi sve komentare