To je to što me zanima!

Britanka koja čeka strijeljanje: 'Samo želim da to više završi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanka Lindsay Sandiford (58) je 2012. godine uhićena na Baliju s kokainom vrijednim 1,6 milijuna funti. Indonezija će do kraja godine pogubiti 58 krijumčara
Vidi originalni članak

Britanka koja je zbog krijumčarenja droge na Baliju osuđena na smrtnu kaznu priznala je da se pomirila sa smaknućem. Lindsay Sandiford (58) je prijatelju kazala da ''samo želi to obaviti''. 

U petak je 'otvorila dušu' nakon što je saznala da će njezin bliski prijatelj i vođa krijumčarske bande Australac Andrew Chan sljedećeg tjedna biti smaknut zajedno s još osmero osuđenika na indonezijskom otoku Nusa Kambangan. 

Chanov brat Michael u poruci je u petak objavio kako je izvršenje smrtne kazne strijeljanjem zakazano za utorak navečer. Indonezija je objavila kako će do kraja godine smaknuti svih 58 stranih krijumčara droge među kojima je i Sandiford. Ona i Chan sprijateljili su se u zatvoru. Na smrtnu kaznu osuđena je prije dvije godine. 

Lindsay Sandiford (58) priznala je da je 2012. iz Bangkoka na Bali krijumčarila kokain vrijedan 1,6 milijuna funti. Tvrdila je kako je bila prisiljena krijumčariti drogu jer je narko banda prijetila da će joj ubiti djecu ako to ne učini. Osuđena je na smrt iako je tužiteljstvo tražilo da joj se odredi zatvorska kazna od 17 godina. 

U njezino ime je pokrenuto i on-line prikupljanje novca kako bi se financiralo novo suđenje, no prikupljeno je tek mizernih 700 funti, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 160

  • kawaman 27.04.2015.

    trebalo bi smaknut one koji uvoze modernu hranu punu otrova a ne jadne krijumcare droge

  • 779danai4ure 27.04.2015.

    ovo će ziher odma sve one koji se tim bave natirat da to ne rade,moš mislit.

  • 779danai4ure 27.04.2015.

    mislin da u današnje vrime niko nije zaslužija takvu smrt i da nema niko nikom pravo oduzet život,a pogotovo zbog ovog . doživotna, al ovo mi se nekako čini previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare