To je to što me zanima!

Britanke 'pale' u Peruu: Htjele prokrijumčariti šest kg kokaina

Policija u Peruu je uhitila dvije Britanke. Snimili su ih u zračnoj luci u trenutku kad su ih uhitili. U prtljazi su im našli šest kg kokaina. One tvrde da nisu znale za drogu
Vidi originalni članak

Policija u Limi uhitila je i na Internetu objavila snimku dviju djevojaka koje su krijumčarile kokain. Djevojke su snimili prošli tjedan u zračnoj luci u Limi gdje su ih ispitali. 

Djevojke: Prisilili su nas da uzmemo baš te torbe

Djevojke tvrde da nisu znale da je u torbama droga. No, policija tvrdi da su priznale krivnju. Ipak, moraju ih i službeno ispitati jer u zračnoj luci nisu imali prevoditelja. 

Riječ je o plesačici  Michaelli McCollum Connolly (20) iz grada Dungannon u Sjevernoj Irskoj i Melissi Reid (19), prodavačici iz mjesta u blizini Glasgowa. 

Unajmila ih banda, platila im po 8000 funti?

Djevojke su preko ljeta radile na Ibizi u barovima i trgovinama i vjeruje se da ih je unajmila banda koja im je platila putovanje u Peru te su još, svaka, dobile po 8000 funti (oko 69.900 kuna) u gotovini. U torbama, u prehrambenim artiklima, bilo je skriveno ukupno šest kilograma kokaina. Trenutno su u zatvoru u predgrađu Lime. 

Vlasti tvrde da su uvjeti u tom zatvoru dobri te da su djevojke posjetili predstavnici britanskog veleposlanstva i da su telefonski razgovarale sa svojim obiteljima, piše Daily Mail 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mate55_1 13.08.2013.

    Bilo je fino dok su idealni frajeri puni love plaćali ljetovanja i provode, problem je što se sve usluge moraju vratiti! Zato žene birajte idealne seljake i radnike sa nešto manje novca ali poštenog!

  • emma123 13.08.2013.

    U zatvorima je prilično strogo i strašno, mada se tamo sve svodi na novac, ako ga budu imale dovoljno mogu kupiti svoj ​​prostor i hranu. Premlade budale.

  • be yourself 13.08.2013.

    One nisu Britanke tj jedna od njih nije Britanka jer Sjeverna Irska nije Britanija. UK se sastoji od Britanije i Sjeverne Irske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare