To je to što me zanima!

Britansko ministarstvo objavilo je novu kartu ruskih osvajanja

Prema karti koju svakodnevno ažuriraju vidi se kako su Rusi napredovali na jugu zemlje. Britanske službe smatraju kako su Rusi zauzeli dio područja na jugu između Hersona i Mikolajiva
Vidi originalni članak

Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva objavilo je najnovije podatke o stanju na ratištu u Ukrajini. Tvrde kako Kremlj do sad nije uspio postići svoje izvorne ciljeve i da su iznenađeni razmjerom i žestinom ukrajinskog otpora. 

Navode i kako je Rusija bila prisiljena promijeniti pristup te da sad ruske snage provode strategiju iscrpljivanja. 

NAŠLE SPAS U ISTRI 'Dok sam rađala Juliju, padale su granate. Muž ju je držao i plakao, znao je da moramo ići'

- To će vjerojatno uključivati neselektivnu upotrebu vatrene moći, što će rezultirati povećanjem civilnih žrtava, uništavanjem ukrajinske infrastrukture i intenziviranjem humanitarne krize - upozorili su. 

Prema karti koju svakodnevno ažuriraju vidi se kako su Rusi napredovali na jugu zemlje. Britanske službe smatraju kako su Rusi zauzeli dio područja na jugu između Hersona i Mikolajiva. 

KOMENTIRAO PREGOVORE Lavrov: 'SAD koči Kijev. Kao da ih drže za ruku, ne dopuštaju im da pristanu na naše zahtjeve'

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sranjo123 20.03.2022.

    prava karta vam je na ok.ru/strelkov.info

  • paki789 19.03.2022.

    Karta je feik manite se engleza foliranta izasli iz eu jos se sad nesto tu trse prse,jedva bi docekali da propadnu nemacka i francuska.Kerovi obicni..

  • gusarske priče 19.03.2022.

    Činjenica je jedino da će Ukrajina na kraju ovog rata biti manja, uz ogromne žrtve i razaranja..A u početku su im samo tražili neutralnost iMinske sporazume.Pa kome je to trebalo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare