To je to što me zanima!

Brkić "isprobavao" Porschea: Nisam jedini, vozio ga je Faber

Skupocjeni Porsche Panamera nabavljen je za potrebe policije, ali je nakon probnih vožnji vraćen leasing kući. Osim Brkića navodno su ga "isprobavali" i drugi šefovi
Vidi originalni članak

Sadašnji saborski zastupnik i jedan od najbližih suradnika bivšeg ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka, Milijan Brkić priznao je da je vozio Porsche Panameru kad je prije nekoliko godina došao na probu u MUP, piše Večernji list.

- Istina je da sam ga vozio, čini mi se jedan dan, ali nisam bio jedini. Vozili su ga i Dražen Vitez i Vladimir Faber. No, nije točno da je bio kod mene u mojoj privatnoj garaži. Poslije smo taj auto vratili leasing kući jer smo zaključili da ga nećemo uzeti - rekao je Brkić. 

Vladimir Faber, bivši glavni ravnatelj policije, kazao je kako on nikada u životu, nažalost, nije vozio Porsche, a da je iz medija doznao da navodno postoji i službeni.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Ivan55555 13.01.2012.

    To je samo kap u moru...Državne agencija posjeduju više automobila od svih ministarstava zajedno, a o njima nitko ne želi ili ne smije govoriti.

  • dranmato 12.01.2012.

    navodno će Kerum iznajmit MUP-u svog Mejbaha da ga rabe ko maricu preko vikenda

  • dranmato 12.01.2012.

    lizing kuča bi trerbala imati popis ljudi koje je MUP ovlastio da voze tako skupocjen auto ,,,ako Drkić nije na popisu zanima me kako bi nadoknadio štetu da je slučajno razbio pilu, lako se bilo kur.iti pred ljubavnicom sa ovom pilom i ženi pričati da je na "tajnom " zadatku

Komentiraj...
Vidi sve komentare