To je to što me zanima!

Brkić na skupu: 'Vratimo dite materi, vratimo narod HDZ-u'

Jedini HDZ s našom predsjednicom odgovorno plovi na ovom hrvatskom brodu. Protukandidate ne želim spominjati. Njima i njihovim obiteljima i prijateljima želim blagoslovljen Božić, rekao je Brkić
Vidi originalni članak

 Evo mene moji ljudi, nisam nestao. Tu sam, počeo je s govorom Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a na predizbornom skupu predsjednice i kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u zagrebačkoj Ciboni. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odmah ću reći, bio sam, jesam i bit ću za Kolindu. Pozdravljam vas starim hrvatskim pozdravom: "Hvaljen Isus i Marija". Želimo pozdraviti predsjednika stranke Andreja Plenkovića, Gordana Jandrokovića. A poseban pozdrav Kolindi Grabar Kitarović - grmio je Brkić te nastavio:

- Znate koga smo maknuli prije pet godina iz Banskih dvora i s Pantovčaka. Ne želim im ni ime spominjati. Nije ova država stvorena na tekovinama komunizma, nacizma i fašizma. Stvorena je u Domovinskom ratu, pod vodstvom Tuđmana. Zato moramo izaći u nedjelju na izbore i izabrati Kolindu za našu predsjednicu - vikao je Brkić te u zaključku čestitao svima naredne blagdane.

SKUP U ZAGREBAČKOJ CIBONI Tisuće HDZ-ovaca su na skupu: 'Kolinda je istinski domoljub'

- Vratimo dite materi. Vratimo naš narod HDZ-u. Jedini HDZ s našom predsjednicom odgovorno plovi na ovom hrvatskom brodu. Protukandidate ne želim spominjati. Njima i njihovim obiteljima i prijateljima želim blagoslovljen Božić, sretnu novu godinu i da rade ono što su do sada radili - rekao je Brkić.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • 21.12.2019.

    Odlično! Plenković (do)pustio vrsnom terenskom operativcu stati za mikrofon, znači ucvikali do daske od općeg potopa na izborima. Sdpenjare su sami sebe doveli nisko, sad uspijeva i hdzenjarama. Ima nade za ovu zemlju. Nadam se da su stvarni treći na vidiku!

  • dektiva3 20.12.2019.

    "Moralna vertikala"hrv.društva Brkić i HDZ...neznam tko uopće ide slušat takve likove...laž ih ništa nekošta.

  • Konoba Ždrilo 20.12.2019.

    Pa ovi su svi na nekim drogama, pokrali su i uništili sve živo al' nedaju se, Bože spasi nas ovih klauna i daj koga god šta će napraviti nešto za boljitak ove jadne države!

Komentiraj...
Vidi sve komentare