To je to što me zanima!

Brkić: 'Nemam pojma da su Rohatinskog vukli u politiku'

Bivši guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski u četvrtak je ustvrdio da su ga Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić 2012. godine nagovarali da se politički angažira
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić izjavio je u četvrtak kako nema saznanja da su Ivica Todorić, Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić nagovarali bivšeg guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) Željka Rohatinskog da se politički angažira, kazavši novinarima neka Rohatinskog pitaju o toj njegovoj tvrdnji.

- To pitajte njega (Rohatinskog). Ja o tome nemam saznanja, rekao je Brkić novinarima upitan kako komentira izjavu Rohatinskog da su Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić bilo dio kruga Ivice Todorića, te da su ga 2012. godine nagovarali da se politički angažira.
 
Na pitanje kako komentira izjavu Nikole Grmoje (MOST) da je Todorić, pozivanjem zajedno s Karamatkom i Kujundžićem da se Rohatinski politički angažira, utjecao na politiku i vrh HDZ-a, Brkić je odgovorio kako za to treba pitati Grmoju.

- To sam iščitao kao još jednu od njegovih velikih umnih zamisli, velikog istražitelja u saborskom Istražnom povjerenstvu o Agrokoru, rekao je Brkić novinarima nakon što je saborsko Istražno povjerenstvo ispitalo bivšeg ministra financija Borislava Škegru.

Brkić je za predsjedavanja HDZ-om Tomislava Karamarka bio glavni tajnik te stranke.

Bivši guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski u četvrtak je pred saborskim istražnim povjerenstvom za Agrokor ustvrdio da su Tomislav Karamarko i Milan Kujundžić bilo dio kruga Ivice Todorića, te da su ga 2012. godine nagovarali da se politički angažira.

Rohatinski je na pitanje Nikole Grmoje (MOST) rekao da su sugestije da se uključi u politički život došle puno ranije i da one nisu imale veze s Todorićem.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ljubica ljubičica_1 17.11.2017.

    Vi svi u HDZ-eu imate loše pamćenje.

  • ivica969 17.11.2017.

    Svi imate amneziju i sinkopu. Hercegovina kriminalci i lopovi

  • Zmar116 17.11.2017.

    Anno domini 2025 ...Putnici trće terminalom da stignu na let.Avion na pisti već pali motore..Podosta panićno izgleda sve to..Odbacuju suvišnu prtljagu..Novinari trće za njima..Pitaju ih..Gdje idete,zašto se tako žurite?..Jeste li imali nekavih spoznaja?...Ništa nismo vidjeli,ništa nismo čuli ,nismo imali pojma..Avion uzlijeće...Pola sata kasnije seljaci iz okolice aerodroma javljaju da su iz jedva teturajućeg aviona u niskom preletu izbacivani kuferi,te da su im polja puna kufera ,novčanica i zlatnih poluga....Nakon odbaćenog tereta,avion se uspije uzdignuti u visine i krenuti u nepoznatom smjeru..Probudio sam se...Idem na vrt ,uzimam štihaću..Otkopavam..Uh ,uh,na svu sreću ,poluge su na svom mjestu....Sve je bio ružan san i noćna mora....

Komentiraj...
Vidi sve komentare