To je to što me zanima!

Brkić pričao s Curićem isti dan kada je Vargi javio za praćenje

Brkić je navodno kontaktirao svojeg kuma Curića na dan kada je Vargi javljeno da se nad njim provode tajne mjere. Istražitelji nastavljaju provjeravati Vargine usluge.
Vidi originalni članak

Afera SMS koja već tjednima trese Hrvatsku javnost se nastavlja. Nakon što je uhićen i pritvoren Franjo Varga, poznanik Milijana Brkića, osumnjičen je i Brkićev kum Blaž Curić. Dok je Varga osumnjičen za krivotvorenje SMS prepiski pravosudnih dužnosnika za Zdravka Mamića, Curića se sumnjiči kako je 20. rujna telefonskim pozivom upozorio Vargu kako se nad njim provodi istraga.

IMANJE U HERCEGOVINI Vasini obiteljski dvori: Uredio kuću koju nije prijavio u kartici

Kako doznaje Jutarnji list, Varga je tijekom ispitivanja u USKOK-u izravno spomenuo Brkića, i to kao osobu koja je koristila njegove usluge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istražitelji koji provjeravaju odnos i kontakte Brkića sa dvojicom osumnjičenih utvrdili su kako su Brkić i Curić bili u kontaktu i na dan kada je Vargi dojavljeno da se nad njim provode tajne mjere.

UPIRE U KARAMARKA Nobilo uvjeren kako su svi sve znali: Štitili su Milijana Brkića

Ima li taj kontakt nekakve veze s aferom doznat će se nakon istrage, ali Brkić sasvim sigurno može računati da će u postupku u najmanju ruku biti pozvan na saslušanje u svojstvu svjedoka. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pomorac11 04.10.2018.

    Vaso je već pripremio kuću kraj Ljubuškog!

  • škver 04.10.2018.

    Čovjek sa tisuću lica.

  • johnny19 04.10.2018.

    Vasu s Tepešem u EU parlament! Ima tamo ljevičara za lustraciju, uffff!

Komentiraj...
Vidi sve komentare