To je to što me zanima!

'Brkićev odlazak nema veze s navodnim plagiranjem rada'

Svjestan je da je teško koordinirati poziciju glavnog tajnika stranke i zastupnika, pogotovo prije lokalnih izbora kada treba obići cijelu Hrvatsku, tvrdi Jandroković
Vidi originalni članak

Gordan Jandroković (HDZ) potvrdio je kako je tema užeg vodstva stranke bila Brkićev odlazak iz Sabora te da je to bio njegov osobni prijedlog, da kao glavni tajnik stranke bude više angažiran na terenu, nego u Saboru.

- To je apsolutno jedini razlog. Mislim da se Brkić ponaša vrlo korektno prema svojim obvezama kao saborski zastupnik jer je svjestan da je teško iskoordinirati poziciju glavnog tajnika stranke, pogotovo u vrijeme prije lokalnih izbora kada treba obići cijelu Hrvatsku, i poziciju saborskog zastupnika - uvjeren je Jandroković. 

Njegov odlazak iz Sabora, kaže, nema nikakve veze s navodnim plagiranjem diplomskog rada. Još se ne zna, dodaje, tko će sjesti na njegovo mjesto.

Burić: To je pokušaj bijega 

Dinko Burić (HDSSB) kaže da je svima jasno da se iz brda nešto valja.

- Rekao bih po onoj staroj izreci - čista savjest ne boji se kucanja u noći. Mislim da se radi o pokušaju bijega od ovakvih pitanja u saborskim hodnicima. Gospodin Brkić s mandatom može napraviti što god želi, ako se pokaže točnim onda je to strah od onog što se može otkriti iza svega ovoga - kaže Burić


Idi na 24sata

Komentari 58

  • ivanfilip 06.12.2012.

    I tak oni nama pojasniše - Brkiću proradila savjest i odgovornost!! Hoće ta nakon diplomiranja!Čovjek naglo sazrije!!!

  • zeko mrkvica 06.12.2012.

    MLOIM VAS PUSTITE šOJIĆA DA KAŽE SVOJU PAMETNU...

  • IvicaRubnjak 06.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare