To je to što me zanima!

Brnada je urlao na ispitivanju, htio skočiti kroz prozor: Trojica policajaca su ga jedva svladala

Buka koja se širila iz sobe u kojoj je Brnada saslušavan, mnogima je u zgradi ledila krv u žilama. Vriskovi i galama čuli su se u svim okolnim prostorijama
Vidi originalni članak

Četrdesetak minuta potrajalo je kod zamjenice županijskog državnog odvjetnika prvo ispitivanje Romana Brnade, osumnjičenog za ubojstvo žene u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO: Osumnjičeni za ubojstvo u Rijeci urlao na ispitivanju, htio je skočiti kroz prozor

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je sve završeno ubojicu su iz zgrade tužiteljstva do službenog policijskog kombija morala u više nego čvrstom stisku držati čak trojica kršnih interventnih policajaca, javlja Novi List

POGLEDAJTE VIDEO Tko je Roman Brnada?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od mirnog ulaska u zgradu, po izlasku se Brnada u nevjerojatnoj mjeri opirao, čak je u jednom trenutku okupljenim novinarskim ekipama izgledalo kao da će se uspjeti istrgnuti i napraviti incident. Očito je da se radi o nevjerojatno snažnom muškarcu, izgledalo je kao da ga policajci jedva uspijevaju držati i obuzdati. Tek kad je u pomoć priskočio i četvrti policajac, uspjeli su ga ugurati u kombi.

Vraćen je potom kod pritvorskog nadzornika, te će oko 13 sati biti doveden na sud radi odlučivanja o istražnom zatvoru. Za vjerovati je da će i na sudu biti poduzete veće mjere osiguranja nego što je to uobičajeno.

RIJEČANI U ŠOKU Strava u Rijeci: Osumnjičen za ubojstvo je ulični pjevač, bio je u 'Supertalentu' i vrijeđao žiri

Novi List je razgovarao s njegovim braniteljem postavljenim po službenoj dužnosti, riječkim odvjetnikom Arisom Šarunićem. On je i sam vidno uznemiren izašao iz zgrade odvjetništva.

- Svakako se radi o uznemirujućem događaju za ovaj grad. Kazneni postupak je tek započeo i održano je prvo ispitivanje. Ja kao branitelj, s obzirom da se radi o tajnosti postupka, upućujem vas na županijsko državno odvjetništvo - rekao ne Šarunić.

Kako se doznaje, prvo ispitivanje nije prošlo bez incidenata, a buka koja se širila iz sobe u kojoj je Brnada saslušavan, mnogima je u zgradi ledila krv u žilama. Vriskovi i galama čuli su se u svim okolnim prostorijama i uznemirili sve zaposlenike tužiteljstva koji su tome indirektno svjedočili.

Novi List doznaje da su trojica interventnih policajaca na saslušanju jedva uspijevala svladavati Brnadu, te da se u jednom trenutku pokušao otrgnuti s namjerom da skoči kroz prozor. Navodno se nije branio šutnjom i svašta je govorio – između ostalog i da je iznosio neke detalje stravičnog ubojstva, kao i neke druge nepovezane stvari.

Sudeći po uznemirenom izgledu njegovog branitelja Šarunića, očito se radi o slučaju izvan svih dosadašnjih okvira, kao i o osumnjičeniku s kakvim se dosad mnogi iskusni istražitelji nisu susreli.

Idi na 24sata

Komentari 357

  • YoungOffender 09.02.2022.

    Bože pomozi, smiluj nam se svima

  • 09.02.2022.

    Prostorija za saslušanje treba biti na zadnjem katu i otvoren prozor radi korone.

  • portal1 08.02.2022.

    Zašto su ga spriječili da skoči? Samo su trebali obaviti ispitivanje na malo višem katu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare