To je to što me zanima!

Hrabri tata spasio je dijete iz kabine broda koji je plamtio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijekom točenja goriva u subotu oko 16.30 sati u Banjolu na otoku Rabu zapalio se brod dužine 10 metara. Ozlijedilo se troje ljudi. Policija će u nedjelju nastaviti očevid
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija odjeknula je jučer u 16.30 rapskim akvatorijem. Trenutak nepažnje, iskra ili benzinske pare umalo su izazvale pravu katastrofu u marini Banjol.
Muškarac je kraj Inine crpke točio gorivo u 10-metarsku brodicu. Na brodu su bili vlasnik, njegova kćer (8) i još jedan muškarac. Od siline eksplozije, kako neslužbeno doznajemo, muškarac je odletio u more. Drugi je zadržao je prisebnost i djevojčicu izvukao iz kabine. Svjedoci kažu da je otac spasio svoje dijete.
Spašavali su ih rapski vatrogasci koji su ugasili požar. Sve troje su opečeni. Prvu pomoć pružili su im na Rabu, a oko 18.30 sati helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva prebacili su ih u Rijeku. Muškarce u KBC Rijeka, a djevojčicu u dječju bolnici na Kantridi.
- Muškarac kojeg je odbacio udarni val eksplozije ima opekline i teže tjelesne ozljede. Na intenzivnoj je, ali izvan životne opasnosti. Drugi je lakše ozlijeđen i zadržali smo ga na traumatološkom odjelu - rekao je dežurni liječnik bolnice.
Djevojčicu su s majkom pustili iz bolnice na kućnu njegu. Slomljena joj je lisna kost i nagnječene obje potkoljenice.B rodica je gotovo potpuno izgorjela, ali ipak nije potonula, pa su je u 18.35 izvadili dizalicom na obalu marine.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • forrest gump_1 25.03.2012.

    Mjenjajući naslov članka bitno ste promijenili prvotni pa neki naši komentari pisani prije sada nisu baš 100 % u skladu s člankom . Kada se mjenja bit pišite novi članak . Dobro je da je djete spašeno .

  • vedrana1111 25.03.2012.

    nesreća dođe sama.... ne trebate osuđivat ljude!!!

  • forrest gump_1 25.03.2012.

    Jbg Kud su trojica nastradala , izgorio brod , joč će morat platit i skupo gorivo . Možda je točio Plavi diesel pa prođe jeftinije

Komentiraj...
Vidi sve komentare