To je to što me zanima!

Brođanin (69) se okupao u Savi na Silvestrovo: Čini to 15 godina

U zadnjim satima ove turbulentne 2020. godine, vremešni Brođanin Zvonimir Karadža Kara (69) nastavio je tradiciju kupanja u hladnoj rijeci Savi na Silvestrovo
Vidi originalni članak

Hladno vrijeme, olovno sivi oblaci, kiša, nabujala mutna rijeka Sava, temperatura od svega pest stupnjeva iznad nule, nesreća koja je pogodila Banovinu, ništa to nije omelo da se Zvonimir Karadža Kara (69) iz Slavonskog Broda ne okupa na Silvesterovo u svojoj omiljenoj rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO: Kupanje na Silvestrovo

 

Čini to već 15 godina, zadnjeg dana u godini. Za razliku od lani ove godine u mutnu i hladnu vodu ušao je na malom kupalištu u središtu grada.

- Neka nam sve vode što nam u susret teku donose zdravlje, radosti, sreću - more i rijeku. Sretna Vam bila 2021. Nemojmo zaboraviti ovu, ali ostavimo je negdje u ropotarnici sjećanja - poručio je dobro raspoloženi gosopodin.

Po izlasku iz vode nije se doimalo da mu je bilo jako hladno, to on najbolje zna, ali je zato njegova čestitka za Novu 2021. godinu bila jako topla.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Selo_malo 01.01.2021.

    Lik izgleda stvarno vrh za svoju životnu dob. Iskreno, ja bih i ušao možda živ, ali živ sigurno ne bih izašao iz te hladne i mutne vodurine!

  • ._DAVOR_. 01.01.2021.

    Svakako pogledajte na FES tv yt, kanalu  video star mjesec dana o "WIM HOF" metodi, disanja i uranjanja nakon toga u hladnu vodu, to je službena medicina ispitala, dobijete čelini imunitet, polaznicima tog tečaja su ubrizgavali viruse i bakterije visoko zarazne u krvotok direktno, ni jedan se nikada razbolio nije, ni jedan simptom nije dobio!

  • lukicluka11 01.01.2021.

    i kakva je to vijest?

Komentiraj...
Vidi sve komentare