To je to što me zanima!

Brodske mame prosvjedovat će u subotu na Trgu svetog Marka

Javno okupljanje na zagrebačkome Markovu trgu prijavljeno je u razdoblju od devet do 11 sati. Prosvjednici će oko šest ujutro krenuti iz Slavonskoga Broda u tri autobusa i dvadesetak osobnih automobila
Vidi originalni članak

Skupina udruga i građanskih inicijativa koje povezuje problem onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu i njegovo rješenje organizirat će u subotu 14. travnja, prosvjed u Zagrebu na Markovu trgu pod nazivom "Svi za djecu - Brod plovi". 

ZAGAĐENI I ZRAK I VODA Brođanima prekipjelo: 'Dosta je, idemo u Zagreb na prosvjed'

Javno okupljanje na zagrebačkome Markovu trgu prijavljeno je u razdoblju od devet do 11 sati. Prosvjednici će oko šest ujutro krenuti iz Slavonskoga Broda u tri autobusa i dvadesetak osobnih automobila.

MILAN KUJUNDŽIĆ: 'Razumijem strah Brođana, ali voda je ispravna i može se piti'

Prosvjedna kolona proći će Trgom bana Josipa Jelačića, Radićevom ulicom i stubama prema Markovu trgu. U organizaciji prosvjeda sudjeluju - Brodske mame, G.I. Eko integral,   Kad ako ne sad - ne dajmo da nas truju, Želimo čist zrak u Slavonskom Brodu, Brođani za Brod i Udruga Loco-Moto.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vomeninblek 13.04.2018.

    Tako treba, svaka cast

  • moranamore 13.04.2018.

    Realno Vlada im može dati iskrene informacije - što što je do Vlade! Vlada može jedino po tko zna koji put apelirat na ljude iz Bos. Broda i ruskog vlasnika. Ako se gradi taj novi plinovod i ako će se umjesto nafte koristiti plin, samim tim će biti znatno manje onečišćenje zraka! Kako god gledali na ovaj problem, ipak je sve do Rusa!? Što misle ove mame i svi ostali žitelji Slavonskog Broda, kako Vlada može prisiliti Ruse da rješe ovaj ovaj gorući problem za stanovnike Broda!??

  • boww 13.04.2018.

    Nista od toga....markicka i drustvo nemaju koristi od toga...100ljudi max.....daj boze da se prevarim ali iz prilozenog posljednjih tjedana.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare