To je to što me zanima!

'Bruna Esih besramnim lažima prikriva kaos u svojoj stranci'

Bruna Esih u ponedjeljak je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, nakon tri sata zasjedanja delegata na stranačkom saboru iza zatvorenih vrata na Višnjiku
Vidi originalni članak

Iz HDZ-a su u ponedjeljak opovrgnuli navode čelnice stranke Neovisni za Hrvatsku Brune Esih da su joj nudili članstvo i visoku poziciju u stranci ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića, ističući kako je riječ o još jednoj u nizu besramnih laži kojima Esih prikriva kaos u svojoj stranci.

"Današnja izjava saborske zastupnice Brune Esih kako joj je 'predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponudio članstvo u stranci i visoku poziciju ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića' još je jedna u nizu besramnih laži koje služe za prikrivanje unutarstranačkog kaosa koji vlada u stranci Neovisni za Hrvatsku", ističu iz HDZ-a u priopćenju.

RASKOL ESIH I HASANBEGOVIĆA: 'Esih bi sebi podredila stranku, nećemo samoubilački igrokaz'

Dodaju kako se ponovno potvrdilo da se i Esih i Hasanbegović, pod krinkom zauzimanja za suverenizam i državne interese, jedino bore za "vlastiti probitak i interese, a pritom nisu ni u stanju upravljati malom strankom koja je ispod izbornog praga".  

Bruna Esih u ponedjeljak je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, nakon tri sata zasjedanja delegata na stranačkom saboru iza zatvorenih vrata na Višnjiku.

RASKOL NA DESNICI Esih: U Zagrebu se pokušava nezakonito preuzeti Neovisne

Paralelno se održavao i sabor stranke u Zagrebu, koji je predvodio Hasanbegović na čelu zagrebačke organizacije stranke čiji predstavnici nisu došli u Zadar, za što je Esih rekla kako je "potpuno jasno da se tu radi o pokušaju nezakonitog preuzimanja stranke".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • crazy mind 31.07.2019.

    nazalost ovim nasim"desnicarima" dovoljno je baciti bilo kakovu kost i eto belaja. jedni na druge skacu kak hijene. ako pogledamo jos od devedesetih samo su se grizli medusobno i gledali tko ce komu bolje nogu podmetnuti. hrvatskoj bi trebala jedna moderna desna stranka a ne ovi krkani koji jos uvjek pokusavaju"dovrsiti"ww2. mozda da im gameri preporuce koju dobru igru na tu temu da se ispusu pa da se onda prime neceg bitnijeg. kad god se pojavi neka vjest o hrvatskoj"desnici"samo dolaze nove potvrde teze da su desnici skloniji oni skromnije inteligencije. cak i kada nastupaju intelektualci takovog svjetonazora ispada da cesto pripadaju"intelektualcima"cije obrazovanje nadilazi inteligenciju. tuzna je to prica

  • EmilCandor 29.07.2019.

    Upetljava se u povijest kvazi manipulativnim natuknicama. Ne razumije ni II. svjetski niti Domovinski rat. Iz II. svjetskog ne zna tko su pobjednici. Iz Domovinskog ne razumije strateške ciljeve obrane Domovine. Maknite je iz Odbora i Povjerenstava za povijest. Maknite je.

  • EmilCandor 29.07.2019.

    Boli me briga za njenu marginalnu stranku. Ali, ova žena je emotivno, politički i životno nezrela. Samoživa manipulatorica. Ne razumije povijest, čak ni povijest Domovinskog rata, a u Odboru je HS upravo za to pitanje. Maknite je sa svih važnih funkcija. Maknite je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare