To je to što me zanima!

Bruna Sanader otišla u Keniju: Volontira i pomaže siromasima

S kolegama s Medicine Sanaderova kći u mjestu je Akala gdje se najviše bave testiranjima na malariju, a u srednjim školama drže predavanja o prevenciji od side
Vidi originalni članak

Bruna Sanader, mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera, s četvero kolega i prijatelja s Medicine otišla je mjesec dana volontirati u Keniju, piše Večernji list.

U mjestu Akala volontiraju u bolnici gdje se najviše bave testiranjima na malariju, a u srednjim školama drže predavanja o prevenciji od side. Bruna je s kolegama posjetila i siromašne obitelji kojima su poklonili hranu i madrace.

Inače, ona je ovo ljeto diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu s prosjekom 4,5. Brunin odlazak u Keniju njezine kolege nije začudio, a volontirati je otišla preko humanitarne udruge Plavi anđeo. 

>>> Bruna Sanader ima 4 samo iz predmeta premijerove supruge

Idi na 24sata

Komentari 384

  • Lori Loredana 07.11.2013.

    Da je ovdje ostala i ovdje se bavila humanitarnim radom, vidjela bi kakvu sirotinju je njezin tata potkradao i kolike ljude je bacio na prosjački štap.

  • sova23 30.10.2013.

    tata pokro novce bolje da se uvuče u mišiju rupu

  • mile980 30.10.2013.

    ukljucila sebe u udrugu plavi andjeo i iskoristila besplatno putovanje a novac otudjen od hrvatske sirotinje nezele vratiti vec glumeci dobrotu i postenje obilazi sirotinju po svijetu misleci da pokazuje svoju humanu masku kao da ova hrvatska sirotinja nista nezna.treba vratiti svakom svacije pa od svojeg trudom i mukom stecenim pokusaj dati i pomoci drugom a ne kititi se tudjem perijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare