To je to što me zanima!

Bruno Orešar mailom napao Ostojića zbog izjava na 'Fejsu'

Orešar je ministru prigovorio zašto je objavio da već 12 godina postoje kaznene prijave za Jadrankamen. Ranko Ostojić tvrdi da je to nešto što se trebalo objaviti
Vidi originalni članak

Upravo dok sam se vozio prema Zadru stigao mi je e-mail od Bruna Orešara koji mi je predbacio zašto sam na Facebooku objavio da već 12 godina postoje kaznene prijave za Jadrankamen, Uzor i Monter. Mislim da je to trebalo objaviti, a osim toga i u siječnju je podignuta još jedna kaznena prijava baš za Jadrankamen i to zbog pronevjere 24 milijuna kuna, odgovorio je na Orešarov e-mail ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić gostujući na konvenciji zadarskog SDP-a.

Osvrćući se na policijsko postupanje u Pučišćima ponovio je kako policija nije mogla drugačije postupati jer ova Vlada poštuje pravnu državu i pravomoćne sudske odluke. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Capafiori 05.05.2012.

    Meni osobno je Ostojićeva izjava doslovno "izbila paru na uši"! On je objavio da već 12 godina postoje kaznene prijave za Jadrankamen, Uzor i Monter i misli da je to trebalo objaviti, a osim toga i u siječnju je podignuta još jedna kaznena prijava baš za Jadrankamen i to zbog pronevjere 24 milijuna kuna!!!! Ma, sram Vas bilo Ostojiću! Govorite o 12 godina kao da je to 12 dana pljačke ove države! Što se radili i poduzeli u tih 12 godina da ste se sad to sjetili objaviti? Jeste li za spoznaju i šutnju svih tih 12 godina primali redovno plaću? Očigledno jeste i to mirne savjesti, baš kao što se sada mirne savjesti prepucavate javno sa Orešarom. A Hrvatska gleda, pamti i ne oprašta.

  • tuti fruti 11 05.05.2012.

    OREŠARUobjavi ti nama zašto si dobio batina u NOVOM VINODOLSKOM?

  • zdrawe 05.05.2012.

    oba su isti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare