To je to što me zanima!

Brutalni napad u Dubrovniku: Rukama i nogama na trudnicu

Kako je izvijestilo Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, četvorka se sumnjiči  da  je  23.  rujna  u 1.30 u Dubrovniku bez ikakvog povoda napala 32-godišnjakinju....
Vidi originalni članak

Četvorica stranaca, dvojica Amerikanaca u dobi od 36 godina, Francuz (33) i državljanin Argentine (37) kazneno su prijavljeni i pritvoreni zbog napada na trudnu 32-godišnjakinju u Dubrovniku, a Argentinac je prijavljen i za napad na policajca.

Kako je izvijestilo Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, svih četvero sumnjiče se  da  su  23.  rujna  u 1.30 sati u Dubrovniku bez ikakvog povoda napala 32-godišnjakinju. 

Učinili su to iako su znali da je trudna, a kad je nesretna žena pala na pod, više su je puta udarali rukama i nogama. Argentinca se sumnjiči i da je nogom u  torzo udario 22-godišnjeg policajca koji je intervenirao  nakon napada na trudnicu. 

Protiv svih četvero pokrenuta je istraga, a sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio im je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Nije poznata težina ozljeda trudnice, kao ni zdravstveno stanje njenog djeteta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 226

  • Marac37 28.09.2016.

    Koji ste vi bolesnici fuj p.... ... .......a.jadni i bolesni treba joj tako pa to samo ali stvarno degenerik koji nema cime razmisljat moze napisati i reci.Zena u drugom stanju pretucena pa trebali su ih zive oderati boli me kurac sto je amer ili netko drugi.

  • homuslupetuss 28.09.2016.

    Trudnica đeparila , kad su ju napali policija ju štitila ?

  • Volemtun 28.09.2016.

    Žicala je lovu za abortus

Komentiraj...
Vidi sve komentare