To je to što me zanima!

Brutalno: Muškarca su vezali za stup i raznijeli ga bazukom

U stravičnom videu zarobljenik vezan za stup je nestao u eksploziji i plamenu nakon što ga je pogodila raketa koja se inače koristi za uništavanje tenkova i aviona
Vidi originalni članak

Još jedna brutalna snimka ISIL-a pojavila se na internetu na kojoj militanti u zarobljenog čovjeka, vezanog za stup, ispaljuju raketu iz ručnog protuoklopnog bacača, poznatog kao 'bazuka'. 

U stravičnom videu zarobljenik je nestao u eksploziji i plamenu nakon što ga je pogodila raketa koja se inače koristi za uništavanje tenkova i aviona.

Džihadisti čitavo vrijeme viču 'Alah je velik' i u ekstazi viču nakon što raketa doslovce muškarca pretvori u pepeo. Čak i nakon eksplozije, nekoliko njih ispali više hitaca prema stupu na kojemu je bilo tijelo. 

Brutalnu snimku na internetu je podijelila aktivistička skupina 'Syria Is Being Slaughtered Silently' koja tvrdi kako je muškarac sa snimke ubijen jer se borio protiv ISIL-a. 

Kažu da je riječ o Ibrahimu Shraidehu, pripadniku plemena Al Shaitat iz sirijskog grada Abu Hamama. Militanti koji su ga ubili dolaze iz Tunisa i Maroka, piše Daily Mail.


Idi na 24sata

Komentari 101

  • mišo-zd 22.05.2015.

    ...vi iz 24 sata trebali bi se potrudit da se piše o stvarnoj situaciji u Hrvatskoj..a ovakve stvari ostavite za druge...

  • user_140683 22.05.2015.

    Dosta mi je pikanterija ovog ljudskog otpada. To je banda ubojica, sadista, ispranih mozgova ( ako im je od toga još što ostalo), ali na žalost imaju oružje koje su im prodali ti isti protiv kojih se bore.

  • 22.05.2015.

    Napalm bi riješio isil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare