To je to što me zanima!

Policija: 'Privedeni muškarac je pružao otpor, postoje očevici'

Iz MUP-a su o slučaju muškarca (35) ozlijeđenog tijekom privođenja u Klani kazali kako "do sad utvrđene činjenice ne ukazuju na nepravilnosti"
Vidi originalni članak

 

Stanje pacijenta je danas u poboljšanju. Provedena je sva dijagnostička obrada koja je pokazala da nije bilo značajnijih traumatskih ozljeda te se provodi konzervativna terapija na koju bolesnik povoljno reagira, odgovorili su iz riječke bolnice.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske Hina doznaje kako je policija u noći sa subote na nedjelju privodila muškarca (35), koji je na javnom skupu u Klani narušavao javni red i mir te su "upotrebili sredstva prisile". 

Iz policije navode da je u tijeku postupak ocjene opravdanosti uporabe sredstava prisile.

 Neslužbeno se doznaje kako je muškarac navodno odbio zahtjev policije da ukloni svoje vozilo koje je djelomično ometalo promet i odbio policiji dati isprave te su i on i policajci, dok je pružao otpor, pali na pod. Također se neslužbeno doznaje da je incident bio na javnom mjestu i da postoje očevici.

Iz policije su potvrdili i da je muškarac prevezen u bolnicu nakon što su na putu prema policijskoj postaji uočili kako mu nije dobro, pa je pozvana Hitna pomoć. Vozilo Hitne pomoći ga je u pratnji policije potom prevezlo u riječki KBC.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • domoljub029 23.08.2018.

    Ovo je upozorenje svima: ne parkirajte gdje hoćete jer ćete i gore proči

  • bruno733 23.08.2018.

    Samobtrebaju svi ici na detektor lazi pa cemo vidjet koje u pravu. Od pada na pod nemogu se dobiti tolike ozljede.

  • Globin 22.08.2018.

    Bio u mom gradu jedan osori policajac. Prvi dan penzije prilazi mu lik i pita da li je u penziji. Sa odgovorom da bio je nokautiran. Ode u maškare za dva mjeseca i opet isto. Kad značka više ne štiti postaju mali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare