To je to što me zanima!

Brutalno pretukli pacijenta u kolicima ispred KB Dubrava

Zlatko P. (51) dobio je telefonski poziv pa se u invalidskim kolicima dovezao ispred bolnice. Nedugo potom tri muškarca su ga divljački izudarali po glavi i pobjegli. Liječnici se bore za njegov život, a policija istražuje tko su napadači
Vidi originalni članak

Zlatko P. (51) sjedio je u invalidskim kolicima na platou ispred ulaza u KB Dubravu u Zagrebu. Bio je bez svijesti odjeven samo u bolničku pidžamu.

Brutalno pretučenog Zlatka pronašao je zaštitar Walter iz M. osiguranja u ponedjeljak oko 21.30 sati. Dežurna liječnička služba odmah ga je odvezla u kiruršku salu. Ima teške ozljede glave, a liječnici se bore za njegov život. 

Zlatko je u bolnicu zaprimljen u petak zbog rane na nozi. Nakon što su ga operirali, zadržali su ga na liječenju na Odjelu za opću traumatologiju. Kako doznajemo, Zlatka je netko nazvao na mobitel i rekao mu da se spusti ispred bolnice.

Kako ne može hodati, on je u invalidskim kolicima došao ispred glavnog ulaza u bolnicu. Tamo su ga dočekala tri muškarca. Premlatili su ga i ostavili teško ozlijeđenog te pobjegli. Kako je Zlatko bez svijesti, policajci još nisu uspjeli razgovarati s njim. Ne znaju tko ga je i zašto napao. U rasvjetljavanju divljačkog napada trebale bi im pomoći snimke nadzornih kamera na kojima se navodno vide napadači. Iz bolnice nisu željeli davati nikakve informacije o napadu ni o ozlijeđenom pacijentu.

- Ni sami ne znamo što se dogodilo ni koji su razlozi premlaćivanja. Ovo je prvi takav slučaj - kazali su u bolnici. Osnovali su povjerenstvo koje istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • frenkisd 28.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Raskovic 25.07.2012.

    Druker,nego sto...Nije dobio bez veze batine.

  • Zmayo 24.07.2012.

    ima prostrijelnu ranu na nozi, netko ga dočeko ipretuko..hmm..mora da je dio krim priče - ili je kriminalac ili je samo žrtva..u svakom slučaju, treba ove uloviti i dati im maksimalnu kaznu da ne ugrožavaju više nikoga..i "hrabro" je više na jednog pogotovo kad je ovaj jedinac u nekom hendikepu - trenutno il trajno. Onda su ovi naravno veliki heroji, face..al samo u vrtiću..ovak u odraslom svijetu su papci :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare