To je to što me zanima!

Bruxelles: Kosor za borbu protiv raka dobila nagradu

Jadranka Kosor je dobila nagradu Biser mudrosti za uspješnu kampanju za sprječavanje raka grlića maternice koja je provedena u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je u srijedu u Bruxellesu na 3. sastanku na vrhu o sprječavanju raka maternice na kojem joj je uručena nagrada "Biser mudrosti" za uspješnu kampanju za sprječavanje raka grlića maternice koja je provedena u Hrvatskoj. Kosor je kao potpredsjednica Vlade, u čijem je portfelju i zdravstvo, poduprla zdravstveno-edukativnu kampanju "Prekrižimo rak vrata maternice", koja je u Hrvatskoj provedena 2008. Sastanak na vrhu u Bruxellesu organiziran je u sklopu Europskog tjedna za sprječavanje raka vrata maternice. Na skupu je sudjelovalo 120 ljudi, među njima parlamentarci zaduženi za zdravstvo, specijalisti za rak i predstavnici pacijenata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zmijurina 22.01.2009.

    Stvarno je zasluzila nagradu \"BISER MUDROSTI\".hahhahaha Koja je ovo komedija. Kosorica je zasluzila i mnogo vise od toga,recimo nagradu \"Biser lazljivosti i obmana\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare