To je to što me zanima!

Bugarski predsjednik, premijer i nekoliko ministara u izolaciji

Bugarski zdravstveni čelnik Angel Kunčev rekao je da su svi sudionici savjetodavnog Nacionalnog sigurnosnog vijeća koje se održalo u ponedjeljak zdravi, no da će ostati u samoizolaciji
Vidi originalni članak

Bugarski premijer, predsjednik i nekoliko ministara u samoizolaciji su nakon što je jedan od sudionika sigurnosnog vijeća kojem su prisustvovali bio pozitivan na koronavirus, objavile su zdravstvene vlasti u utorak.

Bugarski zdravstveni čelnik Angel Kunčev rekao je da su svi sudionici savjetodavnog Nacionalnog sigurnosnog vijeća koje se održalo u ponedjeljak zdravi, no da će ostati u samoizolaciji nakon što se pokazalo da je predsjednik parlamenta Nikola Minčev pozitivan na virus.

KOALICIJSKI DOGOVOR Bugarska: Kraj političke krize

Uz premijera Kirila Petkova i predsjednika Rumena Radeva, sastanku su prisustvovali ministri unutarnjih poslova, obrane i financija, kao i zamjenik ministra vanjskih poslova i predstavnici glavnih političkih stranaka.

„Premijer će biti u karanteni, u skladu s pravilima“, rekao je Reuters dužnosnik vlade.

NAJMANJE PROCIJEPLJENA ZEMLJA Bugarska ima rekordan broj umrlih od covida u jednom danu

Petkov će nastaviti raditi od kuće, a obaveze koje zahtijevaju njegovu prisutnost preuzet će zamjenica Kalina Konstantinova, priopćila je vlada.

Bugarska, zemlja s oko 7 milijuna stanovnika, u utorak je imala 6761 novi slučaj zaraze koronavirusom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare