To je to što me zanima!

Bujna pljačkašica se sama predala, odredili su joj pritvor

Nadzorne kamere su snimile djevojku u pljački. Na sebi je imala duboko dekoltiranu majicu, a pazila je i na frizuru. Sada se predala. Riječ je o Tonee Walker (22)
Vidi originalni članak

Ljepuškasta plavuša koja je tjednima pljačkala u australskom Queenslandu predala se policiji. Riječ je o Tonee Walker (22) koja se trenutno nalazi u istražnom zatvoru, piše Herald Sun. Djevojka je tražila da je puste uz jamčevinu no sudac je to odbio jer je djevojka dok je pljačkala bila na uvjetnoj slobodi. Prije su je već osuđivali zbog droge, a navodno je za vrijeme pljački bila drogirana i pijana. Pred sudom bi se trebala opet pojaviti 20. kolovoza. 

Djevojka se predala nakon što je policija objavila snimke nadzornih kamera. One su djevojku snimile kada je prošli ponedjeljak opljačkala benzinsku postaju. Zaposleniku benzinske postaje prijetila je nožem, a policija je tada izdala za njom tjeralicu. 

Mediji su tada javljali da je djevojka već uvježbani lopov, a tijekom posljednjeg razbojništva koristila je i rukavice kako ne bi nigdje ostavila otiske prstiju. Ipak, na nadzorne kamere nije mislila, ali je na svoj izgled potrošila dosta vremena. Djevojka je na sebi imala duboko dekoltiranu majicu, crnu kapu, a "pazila" je i na to da joj frizura bude postojana. Srećom, u pljačkama nitko nije ozlijeđen, a djevojka je svima "samo" prijetila smrću te je odlazila nakon što bi dobila novac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Message 07.07.2012.

    trebala se ugledat na soraju izbacit sise i tako zarađivat a ne krast....ne treba joj pamet za krađu i obrazovanje nego samo sise sise......

  • gkzone 07.07.2012.

    kojem se to sretniku predala?

  • Markkk_1 07.07.2012.

    nekuzim kak je uspila opljackat..napuco bi ju nogom u glavu ispo bi joj taj noz iz ruku...onda ju posteno naguzio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare