To je to što me zanima!

Vlasnici obližnjih kuća tvrde da su požari u Splitu podmetnuti

Još se ne zna točno kolika je površina opožarena, niti materijalna šteta. Očevid je u tijeku. City Centar One se zbog vatre nije trebao zatvarati, jer nije bio ugrožen
Vidi originalni članak

Požar je buknuo u nedjelju oko 12 sati u blizini City Centra One u Vukovarskoj ulici u Splitu. Gorjeli su borovi i nisko raslinje. Požar je oko 12.45 sati lokaliziran, a novi požar se razbuktao nešto prije 14 sati 400 metara od tog mjesta. I drugi požar je lokaliziran. Na terenu je 27 vatrogasaca JVP Split, a pomažu im i kolege iz okolnih mjesta. Upomoć su stigla i dva helikoptera, koja su povukli nakon gašenja.

Još se ne zna točno kolika je površina opožarena, niti se zna kolika je materijalna šteta. Na teren stižu i policajci te će obaviti očevid. City Centar One se zbog vatre nije trebao zatvarati, jer nije bio ugrožen. 

Vlasnici obližnjih privatnih kuća smatraju da je požar podmetnut, baš kao i još dva koja su na istom području izbila prethodna dva dana. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • optimist2 29.07.2012.

    Priroda se ne može braniti od pomahnitalih piromana.Nasilje nad prirodom treba krivično kažnjavati jednako kao i ubojstvo.Psihijatri ostavljaju javnost u muku da li mogu liječiti takve ljude ili se moramo sami zaštititi instinktivno.

  • KnezDomagoj 29.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vidicemo 29.07.2012.

    Korumpirani sistem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare