To je to što me zanima!

Buknula kuća u Dubravi, gasilo je 20 vatrogasaca sat vremena

Vatrogasci su se satima borili s požarom u kući u Banatskoj ulici u Dubravi koji je počeo oko 13.30 sati u utorak. Na intervenciji je bilo šest vozila s 20 vatrogasaca...
Vidi originalni članak

Buknuo je požar u kući u Banatskoj ulici 11 u Dubravi oko 13.30 sati u utorak, potvrdili su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. 

- Odjednom je počeo izlaziti crni gusti dim, tek tada sam izjurila iz kuće. Ta kuća je inače napuštena, ne znam što je bilo - ispričala nam je jedna čitateljica koja živi pored. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ogromni požar širi se kućom u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na mjestu događanja je bila neka prolaznica koja je vidjela kako je neki muškarac razbilo prozor, iskočio sa dvije torbe i pobjegao. Dok je ona vikala za njim tko je on i što radi on bez okretaja otrčao sa te dvije torbe. Supruga je poslala policajce toj gospođi i ona im je ispričala isto - rekla je čitateljica

Vatrogasci su potvrdili da je na teren izašlo šest vatrogasnih vozila sa ukupno 20 vatrogasaca.  Nekoliko očevidaca sumnja na to da požar nije slučajan, već da ga je netko podmetnuo. 

Zasada i dalje nema informacija o ozlijeđenima, a požar je ugašen kroz oko sat vremena, a intervencija je završila u 17,24 sati, potvrdili su nam vatrogasci. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zg01978 08.06.2020.

    Ja mi moj prijetelj (Robi) prvi smo bili koji su pozvali vatrogasce. Imamo 12 g🥶

  • Cipelcug 26.05.2020.

    K jarcu u napuštenim kućama zrak se zapali sam od sebe.

  • miro76 26.05.2020.

    Netko si čisti teren

Komentiraj...
Vidi sve komentare