To je to što me zanima!

Buknuo je požar u zabočkoj tvornici tekstila Regeneracija

Tvornica je gorjela i u svibnju ove godine, kao i prošle i tada je šteta bila samo materijalna. Veći požar tvornica je pretrpjela 2011. godine kada su ozlijeđeni radnik i vatrogasac
Vidi originalni članak

Kako nam je javio čitatelj koji nam je poslao fotografije oko 19 sati izbio je požar u zabočkoj tekstilnoj tvornici Regeneracija.

Vatrogasci su brzo izašli na teren i ugasili požar.

Zabočka policija i vatrogasci dojavu o požaru dobili su u 19,24 te su na intervenciju upućeni vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe i DVD-ova Zabok i Špičkovina.

Za sada je utvrđeno da je požar izbio na odjelu filceva, a slijedi raščišćavanje i pregled požarišta. Uzrok će biti utvrđen nakon očevida, kao i razmjeri štete.

Tvornica je gorjela i u svibnju ove godine, kao i prošle i tada je šteta bila samo materijalna. Veći požar tvornica je pretrpjela 2011. godine kada su ozlijeđeni radnik i vatrogasac, a zbog jakog požara prijetilo je i urušavanje dijela krovišta te su se zbog toka vatrogasci odmaknuli od zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ljubica ljubičica_1 25.08.2017.

    Što se to događa u Hrvatskoj?Paljevine u svim djelovima Hrvatske.Ako ne zemljište oni pale tvornice .Bože što je ovo došlo u našem narodu.

  • Papatest 25.08.2017.

    Opet Srbi,ha,ha,ha

  • škver 24.08.2017.

    Ali u Hrvatskoj ima tvornica??

Komentiraj...
Vidi sve komentare