To je to što me zanima!

Zagreb opet u dimu: Na Knežiji izbio požar, zatvorena Savska

Požarište je još uvijek aktivno, a vatrogasci su na terenu, kažu nam iz policije. Nad gradom se nadvio gusti dim koji je uznemirio građane. Na terenu je ukupno 25 vatrogasaca s osam vozila.
Vidi originalni članak

Zbog požara koji je izbio jutros, iznad zagrebačke Knežije nadvio se gust dim koji je uznemirio brojne Zagrepčane. Kako su nam rekli iz policije, zaprimili su dojavu o požaru oko 9.45 sati. Zapalila se baraka na Savskoj cesti.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su na terenu, požarište je još uvijek aktivno i policija za sada nema više informacija.

Dodaju tek kako je zbog intervencije zaustavljen promet Savskom cestom.

Iz JVP Zagreb su nam kratko odgovorili kako se radi o požaru baraka, točnije napuštenih prizemnih objekata površine oko 120 metara kvadratnih.

Na intervenciju su izašla 22 vatrogasca sa sedam vozila vatrogasne postrojbe, a njima su se pridružila i tri vatrogsaca iz DVD-a Kustošija s jednim vozilom.

- Živim odmah u zgradi do tih kuća koje su se zapalile. U tim kućama nema nikoga, napuštene su, ali znaju se ponekad u njima pojavljivati ljudi. Možda se netko pokušao ugrijati preko noći pa je sve planulo. Uplašio nas je gusti dim koji je počeo sukljati iz tih baraka - rekla nam je čitateljica te dodala kako se vatrogasci bore s vatrom.

Ostali čitatelj ističu kako su ih sirene preplašile na Uskrs.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gledali smo misu i odjednom je samo počeo se osjetiti dim jako. Onda su došli vatrogasci pod sirenama. Barem 3-4 vozila. Gasili su požar. Od tih napuštenih kuća ostalo je samo zgarište - dodao nam je drugi čitatelj te dodao da se požar s jedne barake proširio i na drugu.

Što je uzrok požara još uvijek nije poznato.

 

Podsjetimo, u četvrtak je požar izbio i na Radničkoj cesti u Zagrebu. Tamo je planuo kontejner za odlaganje otpada i zahvatio drvnu građu, a zbog tog požara nad Zagrebom je bio gust crni dim.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 04.04.2021.

    bandićevci još delaju

  • Mario0306 04.04.2021.

    Neka gori

  • truckjimy 04.04.2021.

    Cios testira nove mogucnosti zelene tehnologije

Komentiraj...
Vidi sve komentare