To je to što me zanima!

Buljubašić: Dorić mi je rekao da bi mogao do posla u HEP-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Buljubašić je rekao kako u Zagrebu nije imao smještaj pa je tražio od Željka Dorića da mu daju neki smještaj i službeni mobitel jer u stanu nije imao fiksni telefon
Vidi originalni članak

Rade Buljubašić svjedočio je na zagrebačkom Županijskom sudu na suđenju Ivanu Mravku zbog svog zaposlenja u HEP-u, gdje je radio od lipnja 2006. godine. 

Prije toga živio je u Australiji, no htio se vratiti u Hrvatsku jer mu je umro otac. U Metkoviću je čuo da je HEP objavio natječaj za njegovu struku, a on je bravar, pa se javio Željku Doriću koji mu je rekao da bi se za njega moglo naći posla i uputio ga Mladenu Belji. 

Nekoliko dana radio je kao instrumentalac, a s obzirom na to da nije bio sposoban za to radno mjesto, prebacili su ga u arhivu. 

U Zagrebu nije imao smještaj pa je tražio od Dorića da mu daju neki smještaj i službeni mobitel jer u stanu nije imao fiksni telefon. Plaćao je mjesečni najam od 400 kuna, a nakon tri godine stan je i otkupio.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Yassa 15.09.2012.

    zbog ovakvih se loše živi

  • Superteška 15.09.2012.

    Ova Vlada je stvarno nesposobna, treba se ugledati na HDZovu sposobnu vladu pa bi joj onda i narod vjerovao.

  • dabar01 14.09.2012.

    Nije bio spoosoban kao bravar pa ga nakon par dana prebacili u arhivu............. Obično takve nesposobne prebace na burzu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare