To je to što me zanima!

Bura je srušila dio hale: Sajam GAST opet otvara svoja vrata

Oragnizatori međunarodnog sajma najavili su da će se GAST opet otvoriti u četvrtak iza podneva, a ostalim danima posjetitelji ga mogu obići od 9.30 do 19 sati
Vidi originalni članak

Nakon što je bura prošli tjedan srušila dio hale na splitskom međunarodnom sajmu GAST, najavljeno je ponovno otvaranje sajma u četvrtak. 

Sajam trajati će do nedjelje, a radi  se o manifestaciji koja obuhvaća niz specijaliziranih sajmova od prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, namještaja i turističkih usluga. Na GAST-u ove godine predstavlja se oko 1000 brandova,  proizvoda i usluga iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Indonezije, Italije, Makedonije, Njemačke, Poljske, Slovenije, Srbije i Hrvatske. 

 - U četvrtak GAST će biti otvoren za posjetitelje iza podneva, a ostalim danima  od 9.30 do 19 sati. Za  posjetitelje su organizirane brojne degustacije kuharskih delicija, promocije proizvoda i svakodnevne roštiljade – poručili su s GAST-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kokaza5 12.03.2015.

    Još da nam je para pa da svi ti sajmovi imaju smisla...

  • Roy Ban 09.03.2015.

    Ma buro otpuši sve šatore (-:

  • MAX 2010 09.03.2015.

    bar pola šatora u raznim funkcijama I prigodama koji su postavljani u zadnjih desetak godina završilo ili u moru ili u grubi-rohbau stanju...........I nikom iz toga pouke.....More-Zima-šator .....baš zvuči dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare