To je to što me zanima!

Butković o 'Three Monkeys': Pitam se hoće li vlasnik zamoliti i župana da ne dolazi u kafić

Oleg Butković ponovno je pokrenuo temu kafića 'Three Monkeys'. U objavi na društvenim mrežama napisao je da bi bilo lijepo popiti kavu, ali da je u njegovoj županiji sve zatvoreno. A onda se dotakao i župana
Vidi originalni članak

Ministar prometa, mora i infrastrukture Oleg Butković na svojim je društvenim mrežama ponovno otvorio temu "nepoželjnih" političara u kafićima. 

- Bilo bi lijepo sutra na nekoj terasi u mojoj županiji popiti kavu, ali nemaš gdje kad je sve zatvoreno. Baš se pitam hoće li gospodin Kovačević iz '3 majmuna' sada zamoliti i župana Komadinu i SDP-ovce da ne dolaze u njegov kafić - napisao je. 

Podsjetimo, vlasnik riječkog kafića "Three Monkeys" je prije nekoliko mjeseci podigao prašinu u javnosti kada je objavio da u kafić nisu dobrodošli članovi HDZ-a. Premijer Andrej Plenković tada je taj potez nazvao rasističkim i na rubu fašizma. 

ZANIMLJIV TRENUTAK NA VLADI Plenković Butkoviću: 'Kad odete u ove kafiće gdje diskriminiraju Beroša i mene, zovite i župana'

Osim toga, Plenković je sredinom veljače upravo ministru Butkoviću na sjednici Vlade rekao: 

- Ovo govorim stoga da javnost ima na umu kolika je aktivnost Vlade za razvoj PGŽ, pa kad ministar Butković ode na kavu u ove kafiće u kojima se diskriminiraju članovi Vlade, naročito ministar Vili Beroš i ja, onda pozovite župana pa mu malo objasnite što sve Vlada radi, bit će to blagotvorno i korisno za sve. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • i.hun 18.04.2021.

    Kada ne zna nešto pametno reći, onda se skriva iza "humora". Bolje da je šutio. Već smo ga zaboravili.

  • SDParizer_fighter 16.04.2021.

    A što veli gazda 3 majmuna, oće li biti daljnjih zabrana ulaska nepoćudnim pripadnicima drugih stranaka ili su to njegova branša?

  • 16.04.2021.

    Uzemlji sa najlošijim cestama u Europi sa hž - om u banani itd, ministar prometa se bavi sa politikom jednog kafića. Bravo i živio hdz

Komentiraj...
Vidi sve komentare