News

Komentari 28

Butković o 'Three Monkeys': Pitam se hoće li vlasnik zamoliti i župana da ne dolazi u kafić

Butković o 'Three Monkeys': Pitam se hoće li vlasnik zamoliti i župana da ne dolazi u kafić

Oleg Butković ponovno je pokrenuo temu kafića 'Three Monkeys'. U objavi na društvenim mrežama napisao je da bi bilo lijepo popiti kavu, ali da je u njegovoj županiji sve zatvoreno. A onda se dotakao i župana

Ministar prometa, mora i infrastrukture Oleg Butković na svojim je društvenim mrežama ponovno otvorio temu "nepoželjnih" političara u kafićima. 

- Bilo bi lijepo sutra na nekoj terasi u mojoj županiji popiti kavu, ali nemaš gdje kad je sve zatvoreno. Baš se pitam hoće li gospodin Kovačević iz '3 majmuna' sada zamoliti i župana Komadinu i SDP-ovce da ne dolaze u njegov kafić - napisao je. 

Podsjetimo, vlasnik riječkog kafića "Three Monkeys" je prije nekoliko mjeseci podigao prašinu u javnosti kada je objavio da u kafić nisu dobrodošli članovi HDZ-a. Premijer Andrej Plenković tada je taj potez nazvao rasističkim i na rubu fašizma. 

Osim toga, Plenković je sredinom veljače upravo ministru Butkoviću na sjednici Vlade rekao: 

- Ovo govorim stoga da javnost ima na umu kolika je aktivnost Vlade za razvoj PGŽ, pa kad ministar Butković ode na kavu u ove kafiće u kojima se diskriminiraju članovi Vlade, naročito ministar Vili Beroš i ja, onda pozovite župana pa mu malo objasnite što sve Vlada radi, bit će to blagotvorno i korisno za sve. 

Najčitaniji članci