To je to što me zanima!

CA preusmjerila sutrašnji let: Umjesto u Bruxelles - u Liege

Zrakoplov Airbus 319 sa 144 sjedala na letu iz Zagreba u Liege polijeće u 15 sati i 15 minuta. Polazak iz Liega u Zagreb planiran je u 18 sati i 15 minuta
Vidi originalni članak

Croatia Airlines u četvrtak će umjesto u Bruxelles letjeti u Liege. Nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance presumjerit će redoviti međunarodni let Zagreb – Bruxelles – Zagreb u redoviti let Zagreb – Liege – Zagreb. 

- Sutrašnji let Zagreb – Liege – Zagreb obavit će se kako bi se putnicima omogućio što brži dolazak iz Belgije u Hrvatsku te iz Hrvatske u Belgiju, a osobito putnicima Croatia Airlinesa na letovima Zagreb – Bruxelles – Zagreb, koji su dosad otkazani ili će biti otkazani zbog zatvorenosti zračne luke Bruxelles - priopćili su iz Croatie Airlinesa.  

Zrakoplov Airbus 319 sa 144 sjedala na letu iz Zagreba u Liege polijeće u 15 sati i 15 minuta. Polazak iz Liega u Zagreb planiran je u 18 sati i 15 minuta.   

- Croatia Airlines razmotrit će postavljanje letova za Liege također u petak, 25. ožujka 2016., ovisno o razvoju situacije u ZL Bruxelles - priopćili su iz CA.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čobo 23.03.2016.

    a putnici ce biti piloti i stjuardese

Komentiraj...
Vidi sve komentare