To je to što me zanima!

Čačić osudio Raosovu izjavu na HOS-ovoj obljetnici u Splitu

Također je naglasio da od hrvatske Vlade očekuje jasan stav i osudu glorifikacije zločinačkog ustaškog režima
Vidi originalni članak

Sramotno je i nedopustivo da službeni predstavnik hrvatske države dovodi u vezu zločinačko ustaško nacističku tvorevinu NDH s Domovinskim ratom i hrvatskim braniteljima, poručili su u ponedjeljak iz Narodne stranke-Reformista dodajući kako o tome očekuju jasan stav Vlade.

OŠTRA KRITIKA IZASLANIKA Milošević: Osuđujem Raosovu izjavu o NDH, ona je sramotna!

- O tome jasno govore i hrvatski Ustav i hrvatski zakoni te je zadnje vrijeme da se isti zakoni počnu sprovoditi- poručuje se u priopćenju koje potpisuje predsjednik stranke Radimir Čačić.

Reformisti su se time referirali na jučerašnju izjavu izaslanika Ministarstva branitelja Matka Raosa na obilježavanju HOS-ove obljetnice u Splitu kako 'ne bi bilo današnje Hrvatske da nije bilo 10. travnja 1941.'.

REAGIRALI NA IZJAVU IZASLANIKA Ministarstvo branitelja o Raosu: 'Njegovo obraćanje nije bilo predviđeno'. Vlada se ogradila

Od Vlade, naglašava Čačić, očekuje jasan stav i osudu glorifikacije zločinačkog ustaškog režima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • petarpan242 21.04.2022.

    pinokio  i svastika je simbol sreće,blagostanja,ljubavi...pa se ne koristi,

  • Tko laže taj i krade 12.04.2022.

    Hrvatska je SLOBODNA i samostalna Država te Heroji obrane mogu pozdravljati kako hoće u svojoj Državi !! Nitko, zapamtite nitko nama neće u svojoj Državi određivati kako ćemo pozdravljati svoju slobodu i nezavisnost !! Na kraju što je sporno biti spreman za svoju Domovinu i obranu !!?

  • 11.04.2022.

    Blablablabla…………..i tako stalno i u beskraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare