To je to što me zanima!

Čačić prozvao HNS: Željeli su me eliminirati na razini države

Rekao je i kako, da se slučajno ostalo pri amandmanu koji bi mu onemogućio kandidaturu na izborima, izmjena zakona ne bi dobila potreban broj glasova
Vidi originalni članak

Predsjednik Narodne stranke - reformista Radimir Čačić u srijedu je u Trakošćanu prozvao HNS kao odgovornu za pokušaj da ga se isključi iz političke utrke.

- Kad se nemaš snage suprotstaviti suparniku, nastojiš ga eliminirati iz utrke, i to se pokušalo prvi put učiniti na razini parlamenta. Željeli su to napraviti i na razini države i pokušali uvući SDP, kojima to očito nije bilo krivo, nisu se baš strastveno odupirali, već su to prihvatili - rekao je uoči osnivačke skupštine Reformista za Varaždinsku županiju. 

Rekao je i kako, da se slučajno ostalo pri amandmanu koji bi mu onemogućio kandidaturu na izborima, izmjena zakona ne bi dobila potreban broj glasova jer ''Vlada više nema većinu posebice za takve prizemne i ulične stvari''.

- Hrvatska to više ne želi i to se na izborima plaća. Građani to jako dobro razumiju - rekao je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 19.02.2015.

    Radimire, to je osveta prileznice, ali po mojim moralnim normama nemas se pravo nigdje kandidirati, ti si politicki mrtvac, tvoja vesta je uprljana, nije cista i takva ce ostati dok si ziv, shvati to.

  • žaba davi rodu 19.02.2015.

    čačiću ... odmori sebe i nas sve skupa od samog sebe Ti si pokazao u životu sve što si imao ... još samo ti fališ u političkoj sceni hrvatske

  • 19.02.2015.

    Opet se zakon naštimava po jednom čovjeku i to lošem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare