To je to što me zanima!

Čakovec: Muškarac poginuo nakon naleta dva automobila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac (70) poginuo je u 17.25 sati u Mačkovcu u Međimurskoj županiji. Na njega su naletjela dva osobna automobila. Oba vozača će dobiti kaznene prijave
Vidi originalni članak

Muškarac (70) poginuo je u prometnoj nesreći u srijedu u 17.25 sati u Mačkovcu u Međimurskoj županiji.

Prema policijskim informacijama, na njega su naletjela dva osobna automobila dok je prelazio cestu. Zbog očevida cesta D 209 je bila zatvorena za promet.

- Vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 61-godišnjak iz Slemenica, se obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom zbog čega je vozilom udario u pješaka, 70-godišnjakinja Mačkovca, koji je prelazilo kolnik u blizini obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara pješak je odbačen na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je u njega udario osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka s kojim se 40-godišnji vozač iz Varaždina, također obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom - izvijestila je policija. 

Hitna je pješaka odvezla u bolnicu gdje je preminuo.

Oba vozača će dobiti kaznene prijave

Idi na 24sata

Komentari 6

  • StjepanValjak 29.10.2014.

    Mislio je da je Iron man

  • ッi シ 29.10.2014.

    super su slozili cestu i moram reci samo jedno da mnogo njih ne postuju zebru.. to treba kazniti jako jako ostro jer vidis da je zebra makar tamo se vozi 50 mnogo njih idu preko 100... Policija stoji kod autoskole ali niti to ne pomaze..

  • rezucka 29.10.2014.

    Vidjela sam....katastrofa......umre čovjek na kučnom pragu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare