To je to što me zanima!

Cameron: Imamo dokaz da je u napadu u Siriji korišten sarin

David Cameron je na summitu G20 rekao i da preuzima potpunu odgovornost u odluci da ponovno okupi zastupnike kako bi odlučili o vojnoj intervenciji u Siriji
Vidi originalni članak

Britanski premijer David Cameron istaknuo je u četvrtak kako britanski znanstvenici imaju dokaz da je u napadu u Siriji 21. kolovoza korišten plin sarin. 

Cameron je na summitu G20 rekao i da preuzima potpunu odgovornost u odluci da ponovno okupi zastupnike kako bi odlučili o vojnoj intervenciji u Siriji, javlja The Guardian

Testiranje na sarin završilo je ovoga tjedna, a testirani su uzorci odjeće koje su uzeli s mjesta napada 21. kolovoza u Siriji. Uzorke su analizirali znanstvenici u laboratoriju Porton Down.

Britanske vlasti nisu otkrile više detalja analize, a još se čeka analiza UN-ovih istražitelja. Očekuje se kako će njihove nalaze objaviti sljedećeg tjedna kada američki Kongres bude odlučivao o vojnoj intervenciji u Siriji.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • zahira45 07.09.2013.

    A kako ćete biti sigurni tko ga je upotrijebio?

  • NY Croat 06.09.2013.

    Ja sam ponosan 3. generation Croat. Moj catholic djed i baka su išli turbuhom za kruhom zbog socialists and communists kao ragdoll i Bez_vesla, so f*** off!

  • General Lee 06.09.2013.

    Jel te boli to što ti je parlament zabranio igranje rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare