To je to što me zanima!

Capaku i obitelji prijetili smrću

Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro, rekao je jučer Krunoslav Capak na pitanje o prijetnjama. Prijetnje je navodno dobio u kolovozu. Policija je, ne navodeći imena, rekla da provode izvide
Vidi originalni članak

Šef HZJZ-a Krunoslav Capak dobio je pismo u kojem se njemu i obitelji prijeti smrću, doznaje RTL

POGLEDAJTE VIDEO: Capaku i obitelji prijetili smrću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz zagrebačke policije o slučaju su rekli: 

- Ne smijem o detaljima niti iznositi imena, ali mogu potvrditi da smo u kolovozu zaprimili prijavu zbog prijetnje. Policija provodi izvide - kratko je rekla glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti.

ZBOG ODLUKA STOŽERA Capak: Mladenke su slale puno ljutih mailova, morao sam ga isključiti, nisam stigao sve čitati

- Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro i čak jedno dogovoreno gostovanje na televiziji moram odgoditi. Hvala na pozivu - rekao je o svemu Capak krakto za RTL.

Član Nacionalnog stožera civilne zaštite još je na proljeće govorio o tome da prima neugodne mailove u kojima ga se proziva da terorizira narod, a u srpnju je zbog mjera stožera i poplave mailova gnjevnih mladenki rekao da je ugasio mail.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 07.10.2020.

    lažovima koji rade za sistem tako i treba pošto znaju da je sve laž i da obična gripa hara koja nije ni opasna. umrlih u 8mj samo tristotinjak a dobro znamo da su to manipulacije brojkama i dijagnozama. a izmislili su sve te bolesti samo zbog love i porobljavanja

  • 06.10.2020.

    Nikakvo čudo. Ljudima je dopizdilo slušati nešto za što veliki broj ljudi smatra da je laž,a ovaj svaki dan trabunja i maltretira narod preko raznih medija pričama i scenarijima koje mu netko servira a on ih iznosi.

  • Kako to pa privatni sektor ga voli donio im191 06.10.2020.

    Nije mu dobro kad vidi privatnike koji uzivaju kao1991 sve grabe a radnik se plasi burze

Komentiraj...
Vidi sve komentare