To je to što me zanima!

Capak u samoizolaciji, prvi test na koronu mu je negativan

Capak te još neki djelatnici bili su na konferenciji udruge CroMSIC, a  među okupljenim društvom bila je osoba za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom
Vidi originalni članak

Krunoslav Capak, od sinoć je u samoizolaciji, doznajemo neslužbeno, a u samoizolaciji je i navodno  dr. Vera Katalinić Janković, pomoćnica ministra zdravstva. 

Kako javlja N1, Capak se već testirao, prvi test je negativan, ali dva zaredom moraju biti negativna kako bi bio siguran da nije zaražen.

Oboje su prije četiri dana bili na konferenciji udruge CroMSIC, a  među okupljenim društvom bila je osoba za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom.

Na istom skupu bila je i zamjenica ravnatelja HZJZ-a Capaka, dr. Ivana Pavić Šimetin, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba Mirela Šentija Knežević i predstojnik Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC-a Sestre Milosrdnice Krunoslav Kuna.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • suncokret breskva 19.06.2020.

    Zašto se svi zalažu za zatvaranje granice sa Bosnom, a nitko ne spominje Srbiju i zatvaranje granice sa Srbijom gdje je stanje možda još i gore.

  • GIRIGARI 19.06.2020.

    Mora čovjek malo odmoriti. Što je odradio odradio je. Ako do sada nije dobro odradio, ovo do izbora, i neće.

  • crnilabud24 19.06.2020.

    OSTAVKA!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare